Transferin bitimine 1 hafta kala Elazığspor’da yaşanan belirsizlik süreci devam ediyor. Transfer engeli ve yönetim oluşturma gibi konularda somut bir adım atılamaması camiada derin bir endişe oluşturdu.

İlk yarının sona ermesinin ardından kadrosu adeta eriyen ve futbolcularını birer birer kaybeden Bordo-Beyazlı ekibimizde, son olarak Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın da istifa etmesi üzerine camiadaki belirsizlik; yerini endişeli bekleyişe bıraktı.

31 Ocak’ta sona erecek olan Ara Transfer Dönemi öncesinde hem transfer engelinin kaldırılması hem de yeni bir yönetim oluşturulması gibi konularda somut bir ilerleme sağlanamazken, şu ana kadar yapılan görüşme ve toplantılardan da herhangi bir sonuç alınamadı.

28 Aralık tarihinden bu yana Kayyum idaresinde bulunan ve yapılan kongreden de bir sonuç alamayan Elazığspor, transfer engeli devam ettiği için Adanaspor’un ardından Boluspor Maçına da genç ağırlıklı kadrosuyla çıkacak.

Kayyum Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu’nun gerek transfer yasağının kaldırılması gerekse de yeni yönetim oluşturma noktasında çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, yeni bir kongre kararının ise süreçte yaşanacak olan gelişmelere göre alınacağı, transfer yasağının kaldırılamaması ve yönetim oluşturulamaması halinde 52 yıllık koca çınarın kapısına kilit vurulacağı tahmin ediliyor.