Elazığspor’da beklentiler transfer yasağının kaldırılması yönünde ancak zaman zaman yaşanan anlaşmazlıklar transferin açılmasının önünü tıkarken, kulüp başkanı Serkan Çayır ve beraberindeki heyet, pes etmeden pürüzlü dosya yetkilileriyle görüşmelerini devam ettiriyor.

Daha önce anlaşma sağlayıp imza verenlerin bu defaki görüşmelerde sorun çıkartarak tahminlerin üzerinde bir para talep etmeleri transfer yasağının açılmasının önünü tıkıyor.

Elazığspor’un yabancı oyuncuları Hora ve Sarpong’un transfere engel borçları nedeniyle yaşanılan anlaşmazlıkta Bursa’da yaşayan Avukatı Yakup Kızılkaya bugün İstanbul'a davet edilerek Başkan Serkan Çayır ve yöneticilerle görüştü.

Yapılan görüşmeler neticesinde Elazığspor'un kendisine sunduğu teklifi kabul eden Av. Yakup Kızılkaya ile anlaşma sağlandı.

Transfere engel yine bazı dosyaların temsilci Avukatlarıyla görüşmelerini sürdüren Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve Kulüp Genel Müdürü Eser Ağcabay ile Elazığspor eski Genel Müdürü Murat Ertürk beraberindeki heyetin, bu dosyaları çözmeleri halinde transferin açılmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor.

Başkan Serkan Çayır ve beraberindeki heyetin bazı avukatlar ile görüşerek dosyaları çözmek için Pazartesi'ne kadar İstanbul'da kalacakları öğrenildi.