Elde Edilen Gelir Yetimlere Umut Olacak

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, aşure etkinliği düzenlendi. Elde edilen gelir yetim yavrulara umut olacak.

Elde Edilen Gelir Yetimlere Umut Olacak

Aşure taneleri gibi birleşsin ümmet, bir kase aşure ye Bir yetime yardım et” sloganı ile yola çıkan İHH insani yardım vakfı aşure etkinliği düzenledi.

MURAT ERDOĞAN: PROGRAM 4 GÜN BOYUNCA BURADA DEVAM EDECEK

ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan, “Bugün İHH Yetim Biriminin yetimlere destek amaçlı düzenlediği aşure satış gününe katıldık. Bizler de arkadaşlarımızla birlikte burada yetimlere destek vermek için aşure satın aldık. Çok güzeldi, onların tadına baktık, afiyetle yedik. Bütün arkadaşlarımızla bugün buradayız ve bu etkinliği destekliyoruz. Buradan bütün Elazığlı kardeşlerimize, arkadaşlarımıza sesleniyoruz. Bu program 4 gün boyunca burada devam edecek. Buyrun gelin. Buradan bir aşure yiyin. 5 TL olan ücretiyle birlikte de yetimlere destek olun. Bu etkinlikleri bizim çokça, sıkça yapmamız gerekiyor. Bu şekilde bir sosyal sorumluluk görevimizi yerine getiriyoruz. Yetimlere karşı toplumumuzda yardım etmeyi ön plana çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

TUBA ERDOĞAN: STANDIMIZA BEKLİYORUZ

İHH Yetim Birimi Sorumlusu Tuba Erdoğan ise, “’Aşure taneleri gibi birleşsin ümmet, bir kase aşureye bir yetime yardım et’ sloganıyla bugün Postane Meydanında standımızı kurmuş bulunuyoruz. Allah’ın izniyle aşuremizin içerisine, bir tutam sevgi, bir turtam muhabbet, bir taam da yetim bereketini koyarak bugün standımızda satışa sınmaya başladık. Pazartesiyle Cuma arasında saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında bizler burada bulunacağız, satış noktamızda bulunacağız. Yetim yavrularımıza, ihtiyaç sahibi yetim yavrularımıza sponsorluk sistemine katkıda bulunmak için bu standı kurduk. Bir Elazığ halkını, Elazığ gönüllülerimizi standımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137