Elektrikçiler Odası İftar Programı Düzenledi

Elektrikçiler Odası tarafından düzenlenen iftar programında üyeler ile bir araya gelindi.

Elektrikçiler Odası İftar Programı Düzenledi

Elektrikçiler odası tarafından iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen programda üyeler ile bir araya gelindi.

Elektrikçiler Odası Başkanı Cengiz Gedik, “Her yıl geleneksel hale gelmiş iftar yemeğimizde üyelerimiz ile bir araya geldik. Gelen tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Deprem ve korona derken iftar programlarımıza 2-3 yıl ara verilmişti. Allah hepsinden razı olsun bizi yalnız bırakmadılar. Depremden sonra ilk kez bir araya geliyoruz. Teşekkür ederiz. Bu yemeğe de sponsor olan ELZEM elektriğe de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nailbeyli
Nailbeyli - 2 yıl Önce

Sayın başkan MaşAllah elektrikçilerin dışında bir çok insanı davet etmişsiniz. oda yemeğimi yoksa yatırım yemeğimi anlamadım.

A
A - 2 yıl Önce

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu lisesi yanındaki ormanlık alanda gencecik öğrenciler günün her saatinde uyuşturucu kullanıyor. Burası tam şebekenin odağı günde en az 50 kişi gelip uyuşturucu kullanıyor. Kaç kere ihbar ettik ne gelen var ne giden. Yazıktır bu gençlere engelleyin şu mübarek gün

Cumali
Cumali - 2 yıl Önce

Eletirik fiyatları çoh pahalıdır başgan bir el atasın bu olaya milletin anası ağlı

Elazığlı
Elazığlı - 2 yıl Önce

Haber niteliği taşıyan yüzlerce başlık dururken hangi oda nerede iftar yaptı, kim nerede iftar yaptı ile Elazığın gerçek gündemlerini maskeliyorsunuz. Bravo size. Yılın medyacılık ödülü size verilmeli. Elazığ sizinle gurur duyuyor. Patronunuz Elazığa çok iyi hizmetler veriyor.

SIRADAKİ HABER

banner137