Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Salih Bayır, Federasyona bağlı Gençlik Kollarının üyeleriyle bir araya geldi.

Programa ayrıca ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, Genel Başkan Yardımcısı Salih Bayır, Teşkilattan Sorumlu Başkan Vekili Bekir Döndü, Başkan Vekilleri Ahmet Talayhan, Lütfü Nebioğlu, Batuhan DEMİRCAN, Zeki Çanakçı ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hoşses de katıldı.

İÇMELİ: GENÇLERLE İLGİLİ FAZLA SÖZE GEREK YOK HEPSİ PIRIL PIRIL

Programda gençlerle buluşan ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, “Bu akşam çok değerli başkan yardımcımız Salih Bayır’ın ev sahipliğinde gençlik kolları yönetim kurulunda bir yemek organizasyonumuz oldu. Ben özellikle sayın İl Başkanına çok teşekkür ediyorum. Gençlik kolları bizim geleceğimiz. Federasyonunda geleceği dolayısıyla bunları algılamaları lazım. Ana kademede görev almaları lazım birileri bunları dillendiriyor. Ben İstanbul’da kalacağım federasyon başkanı olacağım diye. Canları sağ olsun biz hazırız görev vermeye. Gençlerle ilgili fazla söze gerek yok hepsi pırıl pırıl” dedi.

HOŞSES: YENİ YILDA YENİ YÖNETİMİMİZLE YENİ BİR YOLA ÇIKTIK

Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hoşses, yeni bir yönetimle yola çıktıklarını ifade ederek, “Yeni yılda yeni yönetimimizle yeni bir yola çıktık. Tanışma kahvaltımızı gerçekleştirdikten sonra olağan hale getirdiğimiz Çedene Sohbetlerimize devam etmekteyiz. Çanakkale gezisi yaptık 29 Ekim’de şehitlerimizi ziyaret ettik. Büyüklerimizi bilgi birikim manasında ziyaret ediyoruz. Genç arkadaşlarımıza burs imkanı tanıyoruz. İstanbul’da okuyan tüm Elazığlı kardeşlerimizi, öğrenci arkadaşlarımızı federasyonumuzun gençlik kolları yapılanmasına davet ediyoruz” diye kaydetti.

BAYIR: DIŞARIDA ELAZIĞLI OLMAK AYRI BİR AYRICALIKTIR

Genel Başkan Yardımcısı Salih Bayır da, Elazığlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Dışarıda Elazığlı olmak ayrı bir ayrıcalıktır. Tüm Türkiye’de Elazığlıyım denince; herkes saygısını, sevgisini, hürmetini gösteriyor. Siz yeni nesil olarak, yeni gençler olarak, yarının büyükleri olarak. Yarının Sanayicisi, bürokratı, milletvekili, bakanı olarak sizde bu bayrağı daha da ileri götürürsünüz inşallah. Şimdiye kadarki büyüklerimiz, bizden öncekiler Elazığ’ın adını güzel bir şekilde beyinlere lanse etmişler. Sizlerde bunun daha fazlasını inşallah yaparsınız”diye kaydetti.