Elazığ Dernekler Federasyonunun, Elâzığ’daki okullara olan desteği ve yardımları devam ediyor.

Bu kapsamda ELFED Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Doğan, ELFED Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Döndü, İstanbul Elazığlılar Dernek Başkanı ELFED Yönetim kurulu üyesi Mehmet Demirbağ İl Milli Eğitimi Müdürü Feyzi Gürtürk’le bir araya geldi.

Öğrencilere mont ve bot yardımında bulunmak üzere İl Millî Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret eden ELFED yöneticileri, öğrencilerin içini ısıtacak yardım kolilerini teslim etti.

“ELAZIĞ’DA YÜREKLERİNİN ATMASI BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, ELFED’in okullara olan sürekli desteği için teşekkür ederek, “ELFED dernekler federasyonunun Elazığ ilimize katkıları olmuştur. 60 koliden oluşan yardımız Elazığ’da bulunan okullarımıza dağıtacağız. Ben Elazığ dernekler federasyonuna, başkanımız Faik İçmeli Beyefendiye, yönetimine ve Elazığ’a gönül vermiş tüm üyelerine çok teşekkür ediyoruz. İstanbul’dalar fakat kalpleri, gönülleri burada. Bizi de ziyarete gelmiş yönetimdeki arkadaşlar. Gerçekten hasetten yani teşekkür ediyoruz. İstanbul’da olup da Elazığ’da yüreklerinin atması bizim için gurur verici, onur verici. Bu çalışmaları her yıl devam etmekte. Bu yılda havaların soğumasıyla birlikte düşünmüşler. Çocuklarımıza mont, bot dan oluşan giyim yardımı yapıyorlar. Ben yardımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞLILAR OLARAK GÖNLÜMÜZ SÜREKLİ ELAZIĞ’LA ATMAKTA”

ELFED Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Doğan ise, “Her yıl Elazığ’a biz burada okuyan çocuklarımıza bir nebze de olsun federasyon olarak yardım yapmak niyetindeyiz. Bu senede bunu gerçekleştirdik. Sayın Milli Eğitim Müdürümüzle istişare ederek bunu gerçekleştirdik. Bugün Elazığ’a 60 koliden oluşan çocuklarımıza bot ve kaban yardımı getirdik. Biz tabi İstanbul’da yaşayan Elazığlılar olarak Gönlümüz sürekli Elazığ’la atmakta her fırsatta Elazığ için neler yapabiliriz bunun peşindeyiz. Federasyon tabi bu işin İstanbul’da 5.yılda çok büyük öncülüğünü yapmakta ve her fırsatta da Elazığ’ın ismini çok daha ileriye götürecek şekilde çalışmalar yapmaktadır. Ben bu anlamda başta başkanımız Faik İçmeli Bey’in çok büyük atraksiyonları var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın müdürüme de bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum, görevlerinde tekrar başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.