ELFED’ten Minikleri Isıtacak Destek

Elazığ Dernekleri Federasyonu tarafından gönderilen bin 30 mont, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

ELFED’ten Minikleri Isıtacak Destek

Elazığ Dernekleri Federasyonu, Elazığ’da ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere bin 30 mont gönderdi.

Gönderile montlar Derneğin Gençlik Kolları Başkanı Berkay Gülhan tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e teslim edildi.

GÜRTÜRK: ELAZIĞ’IMIZA HER ZAMAN KATKI VE DESTEK SUNUYORLAR

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, ELFED’in sürekli destek sağladığını belirterek, Başkan Faik İçmeli’ye teşekkür ederek, “1030 adet mont müdürlüğümüze ulaştırıldı. Bizde burada ihtiyacı olan okullarımızda öğrencilerimize bunu ulaştıracağız. Biz Elazığ Dernekler Federasyonuna, yönetimine ve yardım sunan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Öyle oldu ki artık her yıl geleneksel olarak artık katkı ve desteklerini sunuyorlar. Elazığ’ımız için her türlü katkı ve desteği sunuyorlar. Giyim olsun gıda olsun, kitap ve kırtasiye yardımı olsun gerçekten Elazığ’ımıza her zaman katkı ve destek sunuyorlar” dedi.

GÜLHAN: UMUT IŞIĞI OLMAK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ

ELFED Gençlik Kolları Başkanı Berkay Gülhan, pandemi ve deprem süreci sosyal projelerin önemini ortaya koyduğunu belirterek, “Bugün burada ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak için getirilen montların devrini gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz üzere pandemi ve öncesinde yaşanan depremden ötürü değişen dengeler bu tarz sosyal farklılık projelerinin önemini gösterdi bize. Daha anlamlı hale getirdi bu tarz projeleri. Böyle projelerde yer almak öğrencilere bir nebzede olsa umut ışığı olmak bizim için gurur verici. ELFED olarak biz gücümüz yettiğince bu tarz projeleri her zaman destekleyeceğiz. Projede emeği geçen başta genel başkanımız sayın Faik İçmeli olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
N. K.
N. K. - 3 yıl Önce

ELFED e yarımları için teşekkür ediyoruz. Yalniz şu milli eğitim müdürlüğüne gerçekten liyakata ve görevini layıkıyla yerine getirecek biri asaleten atansın. Nihat Beyden sonra doğru dürüst biri gelmedi.

SIRADAKİ HABER

banner137