Dönem Sözcülüğünü Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Zülfü Öztürk’ün yaptığı Elazığ Hak Adalet ve Kardeşlik Platformu üyeleri İHH Elazığ Şubesi Başkanı Metin Kılıç, Abı Hayat Vakfı Başkanı Ersin Eryılmaz,  Özgür Der Başkanı Halil Arslanparçası, EKİDER Elazığ Şube Başkanı Kerem Seçer, Davet ve Kardeşlik Vakfı Ferhat Nas, medya grubumuzu ziyaret etti.

ÖZTÜRK: GENÇLERİMİZ CİDDİ ANLAMDA BİR PROBLEM TEŞKİL EDİYOR

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından ağırlanan Platform üyeleri adına açıklama yapan Dönem Sözcüsü Zülfü Öztürk, “Bizler ELHAK Platformu olarak, 6 tane STK’nın aynı değerlere mensup, aynı endişeyi taşıyan STK’nın bir araya gelip kurduğu platformdur. Bizim öncelikli derdimiz İslami değerlerdir. Biz şuna inanıyoruz ki tüm insanlık için, insanlar Hz. Muhammet s.a.v. kendisine bir lider, bir önder olarak kabul ederse onun öğretilerine göre hareket ederse dünyada var olan bütün sıkıntılar sıfıra iner. Bunun en büyük dönemi kendisinin dönemidir. Kendisinin dönemine baktığımızda ona yönelen, onun öğretilerine göre hareket eden insanların o dönemin belki en barbarı, belki en bedevi insanlarıyken yeryüzünün en medeni insanları konumuna geldiler. Bizlerde şu anda gerek Elazığ’da olsun gerekse Türkiye’de olsun ciddi manada insanların buhran yaşadığının farkına vardık. Yolunu kaybetmiş, nereye gideceğini bilmeyen, şaşırmış bir toplumumuz ar. Özellikle gençlerimiz ciddi anlamda bir problem teşkil ediyor” dedi.

ÖZTÜRK: GENÇLER ÜZERİNE PROJELERİMİZ OLACAK

Çalışmalarından bahseden Öztürk, “Bizler henüz 1 yılı tamamlamamış bir platformuz. Bu 1 yıl içerisinde öncelikle aile konferanslarına öncelik verdik. 4 tane seri şeklinde aile konferanslarımız oldu. Nasip olursa Ocak ayı itibari ile gençler üzerine projelerimiz olacak” diye kaydetti.