ELKADER Tarafından Gece Düzenlendi

Elazığ Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen Sevdamız Türkiye adlı gece, yoğun katılımla yapıldı.

ELKADER Tarafından Gece Düzenlendi

Başkanlığını Abdullah Şekeroğlu’nun yaptığı Elazığ Kalkındırma Derneği, İstanbul Esenyurt ’ta Sevdamız Türkiye adlı gece düzenledi. Geceye, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ELFED Başkanı Faik İçmeli, ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda Elazığlı katıldı.

Sevdamız Türkiye gecesi Elazığ Halk Oyunları gösterisi ile başladı. Gecede destek olanlara teşekkür plaketi verildi.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Elazığ’ın vatanperver bir toplum olduğunu belirterek “ Gerçekten Elazığ yiğidin harman olduğu bir yer. Dolayısıyla biz onlarla onur ve gurur duyuyoruz ve sayın Mehmet Ağar başta olmak üzere gerçekten yiğidin harman olduğu yerdir Elazığ. Memleketini koruyan onu seven ona saygı duyan ve memleketin bir karış toprağına herhangi müdahale olduğu zaman gereğini yapacak insanlar olarak görüyoruz biz Elazığlıları.” dedi.

"Elazığlıları seviyoruz"

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Elazığ’ın ülkenin birlik ve berberliğini sağlayan bir il olduğunu söyleyerek “Elazığlıları kendimizden ayrı görmeyiz örnek teşkil edecek bu yapılanmanın da bütün Türkiye’ye kademe kademe yayılacağına bizim birlik beraberliğimize muhakkak suretle katkı sağlayacağına inanıyoruz.  Ya bir olacağız, yerle bir olmayacağız ya da Allah korusun bir olmazsak yerle bir olma durumu var. Çevremizde kaynayan kazanları görüyoruz. Biz bir olursak onları da toparlıyoruz başka ülkelere de yardımımız dokunuyor bu anlamda Elazığlıların yaptığı iş büyük. Kendilerini zaten takip ediyoruz. Elazığlıları seviyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Esat kabaklı, ELKADER’in yeni kurulan dernek olmasına rağmen faaliyetlerine hızlı başladığını belirterek, Elazığlılar adına teşekkür etti.

Uzun zamandır Elazığ Gecelerinin fazla yaşanmadığını kaydeden Kabaklı “Esenyurt ’ta ki bu derneğimiz gerçekten çok hızlı başladı gecelere ve faaliyetlere. Onlara öncelikle başarılar diliyorum Elazığlılar olarak teşekkür ediyorum beni bağışlayan Allah’ıma binlerce şükür ediyorum beni vatanımdan sizlerden koparmadığı için bu duygularla bu geceye inşallah iştirak edeceğiz gördüğüm kadarıyla hemşerilerimin hepsi heyecanlı. Gerçekten uzun müddettir Elazığ geceleri fazla yaşanmıyor inşallah bugün güzel bir gece olur.” dedi.

ELKADER tarafından Esenyurt’ta düzenlenen Sevdamız Türkiye adlı gece, Ünlü sanatçı Esat Kabaklı’nın seslendirdiği türkülerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137