Kurulduğu günden bugüne şehir adına önemli çalışmalara imza atan Elazığ stratejik araştırmalar derneği kadın komisyonun ardından şimdide gençlik komisyonunu kurdu.

ELSAD Gençlik Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MURAT ERDOĞAN: GENÇLİĞİMİZLE DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan, “Çalışmalar daha çok sosyal, yardım çalışmaları oldu ve bunlarla da hem Elazığ’da hem de diğer yerlerde büyük hizmetler yaptık. Bugün de gençlik kollarımızı kuruyoruz. İnşallah gençliğimiz de daha güzel hizmetler yapacağız. Bu yaptığımız çalışmaları daha ileri bir noktaya götüreceğiz. ELSAD’ın gençlik kollarına ihtiyacı vardı uzun süredir düşünüyorduk ama bu kadar kaliteli, güzel, deneyimli, verimli bir gençliğin kurulmasını da Aray hanıma borçluyuz. Sizlerden büyük beklentilerimiz var güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum, gençlik kollarımızın ilimize, vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Elazığ’da Kazaya Karışan Hafif Ticari Araç Yan Yattı Elazığ’da Kazaya Karışan Hafif Ticari Araç Yan Yattı

TUBA ERDOĞAN: DÜNYADA SES GETİRECEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

ELSAD Kadın Komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan’da, “Hep birlikte ses getirecek çalışmalara imza atacağız. Biz bugün çok mutluyuz. Bizler düşen yapraklara değil baharda açan çiçeklere bakarak güzel çalışmalar, ümitli çalışmalar yapacağız ve hep birlikte hep beraber Elazığ’da ses getirecek hatta Türkiye’de, dünyada ses getirecek çok güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu. 

KURUYER: HEP BERABER ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ

ELSAD Gençlik Komisyonu Başkanı Aray Kuruyer ise, güzel işler başaracaklarını ifade ederek, “Çok güzel işler başaracağız hepimiz birlikte. Ben bu görevi aldığım zaman çok mutlu oldum beni buraya layık görmeleri çok mutlu etti beni. Bu başarı sadece benimle olmayacak hep beraber olacak, çok güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.