ELSAD İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

ELSAD Başkan Av. Murat Erdoğan başkanlığında TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğünde toplanarak istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ELSAD İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneğinin istişare toplantısı Başkan Av. Murat Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç ev sahipliği yaptı.

TEİAŞ’ın yaptığı çalışmalara değinen Müdür Saraç 2022 yılında Elazığ’a 350 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini açıkladı.

SARAÇ: 350 MİLYON TL’LİK BİR YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK

Müdür Saraç, “Bugün Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği burada ağırlıyoruz. ELSAD’ı burada kurumumuzda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yıllardır ELSAD Elazığ’ın gelişimi için çalışan bir sivil toplum kuruluşumuz. TEİAŞ’da Elazığ’ın gelişimine ayak uyduran bir kamu kuruluşu. Biz sürekli Elazığ’ın ihtiyaçlarına göre elektrik enerjisini nasıl temin edebiliriz diye bunun planını programını yaparak yatırımlarımızı yapıyoruz. 2022 yılı itibariyle Elazığ’a 350 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirdik. Buda ciddi bir rakam. Maden ilçemize güzel bir trafo merkezi kazandırdık. Hazar trafo merkezimizi yeniledik. Ayrıca Keban Şalt 2 de Türkiye’nin en büyük şalt merkezini yapıyoruz. Bunu da inşallah 2023 sonu itibariyle tamamlayıp devreye alacağız. 2023 yılında Harput trafo merkezimizin de ihalesini yapıp tesis çalışmalarına başlayacağız” diye kaydetti.

Başkan Erdoğan, şehrin gelişmesi ve büyümesi için önemli projeler yapacaklarını söyledi.

ERDOĞAN: ELSAD YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTADIR

Başkan Erdoğan, “Bugünkü toplantımızın konusu ilimizzde ve bölgemizde hizmet eden TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında yine bizim üyemiz olan Ahmet Saraç beyden bilgiler alacağız. Hangi hizmetler yapılmış? Yatırımlarda neler var? Elazığ ile ilgili neler yapacağız? Bunlarla ilgili bugün ELSAD üyelerine bir slayt halinde bir bilgilendirme yapılacak. Kendilerine bizi davet ettikleri için bilgilendirme yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ilimizde ağırlığını her geçen gün arttırarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gençlik komisyonumuzu kurduk. 50 kişilik pırıl pırıl bir genç komisyonu kurduk. Bunlar çalışmalarına başladılar. Sahaya indiler. Önümüzdeki günlerde halkımız bu hizmetleri görecek. Bizde ELSAD yönetimi olarakta bu kış dönemini kamu yönetimlerini ziyaret ederek geçireceğiz. ELSAD, Elazığ’ın hem maddi olarak kalkınması proje noktasında zenginleşmesi ahlaki olarak ve kültürel olarak güçlenmesi için kadınıyla erkeği ile genci ile yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137