ELSAD’ın Aylık İstişare Toplantısı Yapıldı

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği aylık istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda konuk olan ETSO başkanı Asilhan Arslan, yakın zamanda seracılık ve kooperatifçiliğin lansmanın Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile yapılacağını söyledi.

ELSAD’ın Aylık İstişare Toplantısı Yapıldı

ELSAD’ın aylık İstişare toplantısı ETSO Başkanı Asilhan Arslan’ın katılımıyla yapıldı.

ELSAD üyelerinin da katıldığı toplantıda, Elazığ’da önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

ERDOĞAN: KENDİMİZİ BURALARDA İFADE EDİYORUZ

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, ETSO’nun son zamanlarda yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Ticaret odası hızlı çalışmalarına devam ediyor. Kooperatifleşme ve şirketleşme çalışmaları, seracılık bölgeleri, turizmle ilgili çalışmaları, Organize Sanayi Bölgesi Çalışmaları. Biz işin gerçeği bu çalışmaların yürümesinden dolayı çok mutluyuz. Kendimizi buralarda ifade ediyoruz. Bize kendimizi ifade etme fırsatı ve projelerimizi değerlendirme fırsatı verdiğinden dolayı başkanıma da çok teşekkür ediyorum” dedi.

ARSLAN: BİRÇOK ÇALIŞMALAR YAPTIK

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ELSAD ile bugüne kadar bir çok projenin hayata geçmesi adına çalışma yaptıklarını belirterek, “Şehrimizin kaderini değiştirecek projeler yürütmek adına gerek Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olduktan sonra gerekse öncesinde ELSAD ile birçok konu ve projeyi birlikte değerlendirdik. Onların vücut bulması adına birçok çalışmalar yaptık. Bugün bu çalışmaların neticelerini alma günüdür. Onların vücut buluşması adına birçok çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların neticelerini alma günüdür. Gerek kooperatifleştirme gerek bölge ticaret merkezi ve gerekse diğer faaliyetlerimizin ne olduğunu değerli üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte ifade etme fırsatı bulduk. Şehir birlikte yönetilir, birlikte düşünülür, birlikte karar verilir ve birlikte yol yürünür. Bereketine inanıyoruz. Doğru olanın bu olduğuna inanıyoruz. Yönetişim modeli ile yürümenin önemine inanıyoruz ki bu konuda da bu faaliyetlerin her birini yürütürken şehrimizdeki bütün STK’larımızla, yöneticilerimizle, meslek oda başkanlarımızla, ilgili bürokratlarımız ve profesyonellerimizle bu çalışmaların her birini el birliği ile yaptık” diye kaydetti.

ARSLAN: ELAZIĞ’IN TİCARİ HAYATI ÇOK DAHA İYİ YERLERE GİDECEKTİR

Arslan, yakın zamanda seracılık ve kooperatifçiliğin lansmanının TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile yapacaklarını kaydederek, “Önümüzdeki kısa zamanda kooperatifleşmemizin ve sera faaliyetlerimizin lansman programı olacak ve şu an sahada reklam ajansımız ve basın kuruluşumuz bu sunumların çalışmalarını yürütüyorlar.  İnşallah Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız ve Ticaret Bakanımızı Elazığ’ımızda ağırlayacağız. Ağırladığımız günlerde yaptığımız tüm çalışmaların her birinin ne olduğunu ve ne amaç güttüğünü tüm Elazığlı hemşehrilerimizle paylaşacağız. Bu çalışmalar hayata geçtiğinde Elazığ’ın ticari hayatı çok daha iyi yerlere gidecektir” açıklamalarını kaydetti.

GEL: KOOPERATİFLEŞEME SÜRECİNİ ANLAMLI BULUYORUM

ELSAD Kurucu Üyesi Fethi Ahmet Gel, “Elazığ iş gücünün nitelikli istihdamından tutunda emek yolu, sermaye yolu ve yüksek teknoloji iş gücünün istihdamı noktasında kooperatifleşeme sürecini anlamlı buluyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 10:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137