ELSAD’IN OSB Ziyareti

Elazığ Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Murat Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk ile bir araya geldi. Suat Öztürk, OSB ile ilgili bilgi verirken; Murat Erdoğan, OSB’ye destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

ELSAD’IN OSB Ziyareti

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi  Başkanı Suat Öztürk’ü ziyaret ederek, OSB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk,ELSAD’ın yaptığı çalışmalarında OSB’yi  daha yakından tanımak için doğru noktalardan bilgi almaları gerektiğini kaydetti.

Öztürk, Elazığ OSB hakkında da bilgi verdi.

ERDOĞAN: ORGANİZE SANAYİYLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan, “Biz geleceğe ilişkin   stratejiler ortaya koyabiliyoruz. İçimizde hem bilim insanları hem teknik insanlar  hem kamu kurumundan olup, hem de iş dünyasından insanlarımız var. Projelerimizi çok gerçekçi ortaya koyabiliyoruz. Çok ciddi anlamda faydalı şeyler ortaya koyabiliyoruz.  Bugüne kadar mesela ikinci organize sanayinin gündeme gelmesinde Elazığ strateji araştırmalar derneğinin gerçekten ciddi bir kamuoyu desteği oluşmuştur. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda organize sanayisiyle birlikte hareket etmek, bilgi almak, bilgi, strateji ve projelerimizi onlara sunmak ve onlara birlikte bir paydaş olarak çalışmak, bizim için bir şereftir” dedi.

Elsad Yönetimi, OSB İnovasyon Merkezi,toplantı salonu ve OSB yerleşkesinde bulunan camiyi gezerek incelemelerde bulundular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
vedat
vedat - 4 yıl Önce

STK dediğin böyle olmalı, 700 tane Dernekten işe yarar 7 tane anca çıkar gerisi çöp

SIRADAKİ HABER

banner137