Emeği Geçenlere Teşekkür Plaketi Verildi

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, tarafından 19 Haziran’da düzenlenen, " gönülden gönüle sevgiyle el ele" kültür etkinliğinde gönüllü görev alan kişi ve kuruluşlara düzenlenen yemek davetiyle, teşekkür belgeleri ile plaketleri takdim edildi.

Emeği Geçenlere Teşekkür Plaketi Verildi

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde, " Gönülden Gönül’e Sevgiyle El Ele “kültür etkinliği düzenlenmişti.

Etkinliğin ardından bu defa gönülden gönüle programında gönüllü görev alan kişi ve kuruluşlar için onur gecesi düzenlendi.

ACAR: BİRBİRİNDEN MARİFETLİ ARKADAŞLARIMIZ VAR

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar, “19 Haziran Çarşamba günü sizlerle güçlerimizi, yeteneklerimizi birleştirerek Balkanlılar Elazığ Kültürüyle Buluşuyor adlı güzel bir projeye İzmir’de imza attık. Çok şükür anlımızın akıyla hep birlikte başarılı çıktık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsu sizlerden. Burada toplanmamızın amacı; o gecenin yorgunluğunda ve unutkanlığımıza sonucunda daha önceden hazırlamış olduğumuz plaketlerimizin ve teşekkür belgelerimizin unutulmuş olmasından sizlere takdim etmek adına ayrı nezaketten tekrar sizlere teşekkür etmek adına buradayız. Sizlerin de bildiği gibi marifet iltifata tabidir. İçimizde çok değerli birbirinden marifetli arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızdan bazıları iç dinamikler dediğimiz 4 aylık sürede gayretle çalışan, koşturan arkadaşlarımızdır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi, Elazığ Halk oyunları ekibi, Dernek üyelerini tarafından oluşturulan Kürsübaşı ekibine ve diğer katılımcılara plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Program Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

HELAL OLSUN SANA SAYIN MUZAFFER ACAR BAŞKANIM SENİ VE EKİBİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDER.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.SAYGILARIMLA

Fırat
Fırat - 5 yıl Önce

Emek verenlere, emeği geçenlere teşekkürler. İyiki varsınız. Güzel ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı Dernek yönetici ve üyelerini tebrik ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner137