Tüm İşçi Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş, yaklaşan kış mevsimi ile birlikte üyelerine katı yakıt alımında kolaylık sağlanacağını söyledi. Kayabaş, anlaştıkları bir kömür firması ile üyelerin taksitle kömür alabileceğini söyledi.

KAYABAŞ: ALACAK ARKADAŞLARIMIZA SAĞLIKLA HUZUR İÇERİSİNDE YAKMALARINI NASİP ETSİN

Başkan Kayabaş, “Birinci sınıflık kömürümüz sobalık ve kalorifer kömürü verebiliyoruz. Bunların fiyatı zaten ayrı ayrı fiyatı söylememize gerek yok. İlimize ilçemize alacak arkadaşlarımıza sağlıkla huzur içerisinde yakmalarını nasip etsin rabbim. Devletimizin de bizlere sunmuş olduğu imkanlardan dolayı devletimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

POLAT: EN TEPE HİZMETİ BURADA VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Polat Kömürcülük sahibi Zihni Polat, “Onlara da verdiğimiz hizmetleri aynısını Elazığ’daki başkanımıza da buranın halkına da vermekten gurur duyuyoruz. Kömür kaliteli olarak vatandaşlarımızın bu altı ay peşinatsız aylıklarından kesilecek. Böyle bir hizmet sunulduğu için en tepe hizmeti burada vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

ÖZER: HİZMET VERİRSEK BUNUN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ

Gaziantep Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı Ali Osman Özer, “Bizde buraya bir nebze kardeş bir dernek olarak bir hizmet verirsek bunun mutluluğunu yaşayacağız” diye ifade etti.