Türkiye İşçi emeklileri derneğinin girişimleriyle Çayda Çıra Mahallesi’nde yapılan ve geçen mayıs ayında yapılan kurada boşta kalan 14 konut sahiplerini bulacak.

4 Aralık Pazartesi günü saat 11: 00’de şoförler odası toplantı salonunda yapılacak kura çekimi ile ilgili bilgi veren Türkiye İşçi Emeklileri derneği Başkanı Vedat Gür, dar gelirli ve emeklilerin kura çekimine katılabileceğini söyledi.

GÜR’DEN DAVET

“Üyelerimize, emeklilerimize, dar gelirlilerimize bir hafta süreyle bankaya para yatırma şansı verdik. Vatandaşlarımız bin TL’yi yatırarak, Pazartesi saat 11:00’de Şoförler Cemiyeti toplantı salonunda yapılacak kura için vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

Meryem Dağı’nda yine TOKİ marifetiyle emekliler için konut yapılacağını hatırlatan Vedat Gür, yılbaşından sonra TOKİ tarafından belirlenecek tarihte kura çekimi yapılacağını belirtti.

“3 DEFA DAHA TOKİ ORADA İHALE AÇACAKTIR”

Gür yaptığı konuşmayı şöyle sürdürdü: “Yılbaşından sonra TOKİ’nin vereceği bir tarihte Meryem Dağı’ndaki 363 dairemizin çekilişi olacaktır. Meryem Dağı’nda bin 472 konutumuz yapılacaktır. Bu henüz birinci etabımız. En kısa zamanda 3 defa daha TOKİ orada ihale açacaktır. Yapacak firmalar inşaatlara başlayacaktır. İnşallah en kısa zamanda bin 472 konut sahibi ailelerimiz var. Ulaştıracağız inşallah" dedi