Emniyet Genel Müdürü Aktaş Memleketi Elazığ’da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Kurban Bayramında memleketi Elazığ’a gelen Emniyet Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Memleketi Elazığ’da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, beraberinde Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile Elazığ-Malatya kara yolunun Hankendi Jandarma Karakolu kontrol noktasında trafik denetimi yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Daha sonra memleketi Elazığ’a gelerek Kurban Bayramını geçiren Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Tadım Köyü’nü ziyaret etti.

Baba Ocağında köy sakinleri ile bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Emniyet Müdürü Celal Sel, Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız ile Elazığ Müftüsü Selami Aydın’da eşlik etti.

AKTAŞ: BEN BU KÖYÜN ÇOCUĞUYUM

Köy sakinleri ile buluşan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Ben bu köyün çocuğuyum. İlkokulu burada okudum. Daha sonrada yine her ne kadar aile olarak şehir merkezine taşınmış olsak ta hep köyümüze geldik, gittik. Burada akrabalarımız var, büyüklerimiz var. Hep onları sormanın gayreti içerisinde olduk. Daha sonraki yıllarda da ben yine fırsat buldukça köyümüze, Tadım’a gelmeye gayret ettim. Dolayısıyla buradaki insanların bir çoğunu tanıyorum. Belki bir kısmını ismen bilmezsem biler siz değerli köylülerimizin hepsini simayen tanıyorum. Ben tekrardan her birinizin bayramını yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

AKTAŞ: ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Genel Müdür Aktaş, “Geçen sene 24 Ocak’ta yaşadığımız depremde çok büyük oranda sıkıntı yaşadı, çok sayıda evimiz maalesef yıkıldı. Yaklaşık bir 100 civarınca evimiz yıkıldı ama Allah’a şükür devletin bütün imkanları seferber edildi. Önce enkazlar kaldırıldı. Daha sonra da inşallah peyder pey evler yapılmaya başlandı. İnşallah en kısa sürede de yapılacak. Allah devletimize zeval vermesin, Allah Sayın Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Tabi deprem olunca bir ze buradaydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla önce sayın İçişleri Bakanımız, sayın Sağlık Bakanımız, sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız hemen bölgeye, şehre aynı gece geldiler. Ve daha sonra da ilgili diğer bakanlarımız hep bizimle birlikte oldu. Elazığ’ın en zor anında, en sıkıntılı anında Elazığ’ı yalnız bırakmadılar ve bütün kamuoyu hizmetlerinin en hızlı bir şekilde şehrimize gelmesine vesile oldular. Allah onlardan da razı olsun” şeklinde konuştu.

YIRIK: HEP BERABER ÇALIŞIYORUZ

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise, “Değerli hemşehrimiz, meslektaşım Emniyet Genel Müdürümüz, Tadım’ımızın yetiştirmiş olduğu çok değerli bürokrat kendisi. Tadım gerçekten coğrafyasıyla ve burada bulunan örnek olarak siz insanlarıyla güzel bir belde, güzel bir köy. Mekanı güzel, havası güzel. Diğer şeylerin de güzel olması için başta Emniyet Genel Müdürümüz, Valimiz olmak üzere hep beraber çalışıyoruz. Kendisi sağ olsun girişimleriyle, katkılarıyla özel idaremizin de destekleriyle Sarıyakup’a kadar olan Akçakiraz’a kadar olan 5 kilometrelik bir yolu güzel bir şekilde genişletilmiş haliyle vatandaşımızın, sizlerin hizmetine sunmuş. Oradaki bölge köylerinin hizmetine sunmuş. Tadım’a yapılan yol sadece Tadım’a hizmet etmiyor ki civar yerlerde ki diğer köylere de ediyor. Sarıyakup olsun, başka köyler olsun, yan köyle olsun onlar da bu yollardan, bu hizmetlerden istifade ediyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

YIRIK: BİZİM İNSANIMIZ KENDİ İÇİNDEN ÇIKANI YÜCELTTİĞİ SÜRECE BU ÜLKE YÜCELECEKTİR

Vali Yırık, “Emniyet Genel Müdürümüz bizim memleketimizde Aksaray’da Gülağaç Kaymakamı olarak hizmet etti. Allah’ta bize kendi memleketinde Vali olarak hizmet etmeyi nasip etti çok şükürler olsun. Böyle bir paslaşma da oldu. Herhalde ayağını sürdü ki bizi buraya getirdi Sayın Genel Müdürümüz. Benim dönem arkadaşım, çok sevdiğim, kendim gibi bildiğim bir kardeşim Mehmet Aktaş Bey. Bu arada vatandaşlara da hasetten teşekkür ediyorum. Bayramlaşmayı düşünerek nezaket gösteren, içinizden, bağrınızdan yetişen Vali Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürümüze göstermiş olduğunuz bu sıcaklık, bu sevgi, saygı, muhabbet gerçekten taktire şayandır. İşte bizim milletimiz, bizim insanımız kendi içinden çıkanı yücelttiği sürece bu ülke yücelecektir” diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş daha sonra Vali Yırık ile Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fevzi Gürsu'nun ailesini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2021, 22:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alperen BOZKURT
Alperen BOZKURT - 3 yıl Önce

Malatya’ya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü’nü yapıyor. Daha ne yapsın .

Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Müdürüm için özel haber yapın elazığ için ne yapmış......

SIRADAKİ HABER

banner137