Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Polis Okulu İle İlgili Müjde Verdi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu'nun yapımı için Malatya Yolu üzerinde arsa tahsisi gerçekleştirildiğini ve projesinin tamamlandığını söyledi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Polis Okulu İle İlgili Müjde Verdi

Kurban Bayramı dolayısıyla hemşehrimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, depremde hasar alan Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu'nun yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AKTAŞ: ELAZIĞ’A YAKIŞIR BİR PROJE OLDU

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, “Polis okulu yapımı işinde sona geldik. Kullanamaz durumda olan okula öğrenci alımı gerçekleştirilemiyordu Malatya yolu üzerinde arsa tahsisi gerçekleştirildi. Polis okulumuzun projesini tamamlayarak Elazığ Valiliği’mize gönderdik. Ayrıca yine Elazığ Vali’miz ihale talimatımızı da gönderdik. Ayrıca ödenek planlamasını da yaptık. Çok yeterli bir düzeyde ödenek planlamasını da yaptık. Allah nasip ederse Sayın Valimizin de direktifleriyle çok kısa sürede ihale süreçleri de inşallah bir iki aylık bir süreçte ihalesi de tamamlanarak inşallah Elazığ Polis Okulu’muzun temeli atılacak. İlk kazmayı inşallah bir iki ay içerisinde vururuz diye düşünüyoruz. Çok güzel bir proje oldu. Bende şahsen birebir takip ettim. Hem Selçuklu mimarisine hem de Harput mimarisine uygun bir proje geliştirildi. Gerçekten çok güzel bir proje oldu. Aynı zamanda sosyal donatılarıyla birlikte, spor salonlarıyla birlikte yine derslikleriyle, salonlarıyla birlikte yurt binalarıyla birlikte, çevre düzenlemeleriyle birlikte gerçekten bu proje gerçekten çok güzel, çok şık bir proje oldu. Elazığ’a yakışır bir proje oldu. Ben Elazığ Polis Okulu’muzun Elazığ’ımıza ve Türk Polis Teşkilatına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2021, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ23
Elazığ23 - 3 yıl Önce

İhale alacak firmalar belli ya tetis ya hayma yada ziver elazığ için şimdiden hayırlı olsun hangi firma daha çok bastıracaksa

SIRADAKİ HABER

banner137