Emniyet Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş, Sivrice ilçesini de ziyaret etti.

Elazığ’da medyana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde Sivrice ilçesindeki ilçe Emniyet Müdürlüğü binası ağır hasar görmüş ve ardından da yıkılmıştı. Kısa süre içerisinde yapımına başlanan ve tamamlanan ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının ilk ziyaretçisi de Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş oldu.

AKTAŞ, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINI İNCELEDİ

Genel Müdür Aktaş, Sivrice Kaymakamı Mustafa Gül, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Sivrice İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Özcan Sevinç tarafından karşılandı. Mehmet Aktaş yeni yapılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını gezerek incelemelerde bulundu.

İncelmelerinin ardından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

AKTAŞ: SAHADA ZİYARET EDİP HEM ONLARA DESTEK OLUP HEM MORAL VERMEK İSTEDİM

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Bugün bir grup arkadaşla birlikte Elazığ’ımıza geldik. Hem burada görev yapan arkadaşlarımızı sahada ziyaret edip hem onlara destek olup moral vermek hem de onların sorunlarını sıkıntılarını yerinde tespit ederek daha hızlı bir şekilde gidermek için bugün Elazığ’dayız. Elazığ Valimizi ziyaret ettik. Kendiside biliyorsunuz çok kısa bir süre önce göreve başladı. Ona da bir hayırlı olsun ziyareti yaptık. Belediyemizi, jandarmamızı, emniyetimizi ziyaret ettik. Ayrıca yeni polis okulumuzu yapacağımız arsayı da yerinde gördük ilgili arkadaşlarla daha sonrada buraya geldik” dedi.

AKTAŞ: İLÇEMİZE HIZLICA YENİ BİR EMNİYET BİNASI KAZANDIRDIK

Yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla ilgili bilgi veren Mehmet Aktaş, İlçeye yeni bir emniyet müdürlüğü binası kazandırdıklarını söyledi. Aktaş, “24 Ocak günü olan depremde Sivrice İlçe Emniyet binamız çok ağır hasar görmüştü. Binayı o gece boşaltmıştık ve konteynıra almıştık arkadaşlarımızı. Daha sonra sayın bakanımızın talimatlarıyla hemen Sivrice de yeni bir ilçe emniyet müdürlüğü binası ve lojman yapımına başladık. Çok kısa süreçte de ihale işlemlerini gerçekleştirdik.  Yaklaşık hemen hemen 3 ayda yüklenici firma bu binamızı bitirdi ve hizmete aldık. Gerçekten çok hızlı olduğu kadar çok kaliteli güzel bir bina yapılmış oldu. Ben binamızın Sivrice halkına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca burada görev yapacak arkadaşlarımıza emniyet teşkilatı mensup arkadaşlara da hayırlı olsun diliyorum. Yine bu binamızı bu kalitede bu güzellikte kısa sürede yaparak bize teslim eden yüklenici firmamızın sahibine bütün çalışanlarına yine yürekten teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

AKTAŞ: O ZOR GÜNLERDE EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTI

Genel Müdür Aktaş, Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin zor günlerde gece gündüz demeden çalıştığını hatırlatarak “Tabi arkadaşlarımız o zor günlerde gece gündüz demediler görevlerini yaptılar. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi polisimiz insanımızın can güvenliği ve mal güvenliği için ülkemizin devletimizin bekası için 7/24 çalışıyor. Aynı ruhla aynı heyecanla Sivrice’mizde de Elazığ’ımızda da ülke geneli olduğu gibi arkadaşlarımız görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Elazığlı hemşerilerimize de milletimize de hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin” diyerek sözlerini noktaladı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü lojmanlarının temel atma törenine katıldı.