Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonda 53 paket içerisinde toplam 128 gr esrar maddesi ile 6 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Olayla ilgisi bulunan 5 şahıs ise yakalanırken 2 şahıs gözaltına alındı 3 şahsa ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 30 Ekim 2019 tarihinde yapılan çalışmalar sırasında; ilimiz merkezinde şüpheli görülen 5 şahıs arasında uyuşturucu madde alış-verişi yapıldığının tespiti üzerine ekiplerimizce gerçekleştirilen suçüstü operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları belirlenen M.A ve E.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış olup diğer 3 şahsa da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılmıştır. Operasyon bölgesinde ve şahısların üst aramalarında ise 53 paket içerisinde toplam 128 gr esrar maddesi ile 6 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL