Emniyet Müdürlüğünden Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ Valiliği Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından Elazığ genelinde yapılan çalışmalarda Elazığ Tren Garında gerçekleştirilen kontroller esnasında 3.750 gram kubar esrar ve 450 gram toz esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın huzuru için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Narkotik suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Elazığ Tren Garındaki kontrol esnasında bir şahıs üzerinden 3.750 gram kubar eser, 450 gram toz esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle, “Elazığ Valiliğimiz koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 09.06.2018 tarihinde ilimiz Tren Garında yapılan kontrollerde şüpheli bir şahsın üst ve çantasında yapılan aramada 3.750 gr kubar esrar maddesi ile 450 gr toz esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs ile birlikte söz konusu uyuşturucu maddeleri almaya geldikleri tespit edilen 2 şahıs da olay yerinde yakalanarak haklarında adli tahkikata başlanılmıştır. İşlemleri ardından 10.06.2018 günü adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137