Ankara’daki seçim çalışmalarından dönerken Malatya’nın Darende ilçesi bölgesinde trafik kazası geçiren AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Siraç Bingöl ve Emrullah Ataş hayatlarını kaybetti…

Malatya’da otopsileri tamamlanan Siraç Bingöl’ün naşı Bingöl’e gönderilirken Emrullah Ataş’ın naaşı ise memleketi Elazığ’a getirildi.

Merhum Emrullah Ataş için Doğukent Mahallesi’ndeki Mehmet Bingöl Camisinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Merhum Emrullah Ataş’ın cenaze namazına, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut, Tahir Öztürk, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Kurum Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Emrullah Ataş’ın cenaze namazını İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya kıldırdı. Cenaze namazı kılınırken, merhumun yakınları ve arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Emrullah Ataş Asri mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.

www.elazigsonhaber.com internet haber sitesi olarak merhum Emrullah Ataş ve Siraç Bingöl’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.