Son haftalardaki başarılı sonuçlarla ligde küme düşme endişesinden kurtulan ve orta sıralarda kendine yer bulan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, evinde konuk edeceği Yalovaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Elazığ Karakoçan teknik sorumlusu Ender Çınar, sezona başlarken amaçlarının iyi futbol oynayarak, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini ifade ederken, “Sezon başından beri Allah’a şükür kümeye düşme gibi veya o çizgide yer almak gibi bir durumumuz olmadı. Son 6 haftaya baktığımız zamanda mağlubiyet almayarak bunu gösterdik. Takımımıza güveniyorduk ve takımımız son 6 haftada iyi bir futbol oynayarak iyi puanlar topladı. Bu başarıdan dolayı futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. “ değerlendirmesini yaptı.

Ligin 32. Haftasında Doğukent Stadyumu’nda Yalovaspor ile oynanacakları maçı da değerlendiren Teknik Sorumlu Ender Çınar her ne kadarda rakiplerinin küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşse de temkinli ve iyi futbol oynayarak kazanmak istediklerini belirtti.

“MATEMATİKSEL OLARAK DA LİGDE KALACAĞIZ”

Çınar, “son 6 haftada sergilediğimiz performansı aynı şekilde devam ettirmek istiyoruz. Bu müsabakaya da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçtan da galip geldiğimiz takdirde matematiksel olarak da ligde kalacağız. Futbolcu arkadaşlarımızı aynı ciddiyetle bu müsabakaya hazırlıyoruz. Başkanımız Tuncay Kaymak ve İkinci Başkanımız Serkan Gündoğdu’ya teşekkür etmek istiyorum. Her zaman bizleri desteklediler ve yalnız bırakmadılar. Ayrıca Başkanımız Tuncay Kaymak bilindiği üzere Covid-19 testi pozitif çıktı. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, bu hastalığa yakalanan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum “ açıklamasını yaptı.