“Enerji Verimliliği ve Tasarruf” Semineri Düzenlendi

TEİAŞ 13.Bölge Müdürlüğü, Enerji Bir-Sen Fırat Şubesi ve Enerji Verimliliğini Artırma Derneği tarafından Enerji Verimliliği ve Tasarruf Haftası dolayısı ile meslek lisesi öğrencilerine seminer verildi.

“Enerji Verimliliği ve Tasarruf” Semineri Düzenlendi

07 – 14 Ocak tarihleri arasında kutlanan enerji verimliliği ve tasarruf haftası dolayısı ile meslek lisesi öğrencilerine seminer verildi.

TEİAŞ 13.Bölge Müdürlüğü, Enerji Bir-Sen Fırat Şubesi ve EVADER  Enerji Verimliliğini Artırma Derneği işbirliği ile Elazığ Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen seminere, Bölge Müdürlüğü Başmühendisi Kenan İnallı ve Evader’den  Uzman Yavuz Ormanoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Enerji tasarrufunun Milli ekonomi üzerindeki öneminin ve Enerji verimliliği ve tasarrufunun hangi yöntemlerle yapılacağının anlatıldığı seminerde, öğrencilere yönelik film ve slayt gösterimi yapıldı.

Enerji verimliliği ve tasarrufu hakkında farkındalığın artırılması ve bu konuda genç nesillerin motivasyonunun sağlanması amaçlanan etkinliğe katılım oldukça yoğundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137