Enflasyona Kafa Tutu, Dolara İnat Fiyatları Yarıya Çekti

Elazığ’da berber Adem Akın enflasyona kafa tutu,  doların yükselmesine inat fiyatlarını yarıya çekti.

Enflasyona Kafa Tutu, Dolara İnat Fiyatları Yarıya Çekti

Elazığ’da berberlik yapan Adem Akın son zamanlarda doların yükselmesine karşı tıraş fiyatlarına zam yapmak yerine fiyatları yarı yarıya çekme kararı aldı. Saç sakal trasını 60 TL’den 30 TL’ye indiren Akın, kampanyanın yılsonuna kadar devam edeceğini belirti. Enflasyona kafa tutan Akın, doların bu şekilde yükselmesi halinde fiyatları daha çok indirerek aynı özveriyi diğer esnaftan da beklediğini kaydetti.

AKIN: KAMPANYA ÇOK KÜÇÜK AMA BİZ DE ÜLKEYE DESTEK VERMEK İSTİYORUZ

Dolara inat fiyatları yarı yarıya çektiğini aktaran berber Adem Akın, “Son zamanlarda gördüğümüz gibi doların yükselişi, fırsatçıların fazlalaşması dolarla işi bağlayarak dolara, altına yatırım yapanları görüyoruz. Biz bunu tam tersine çevirip dolar, euro altın ile değil de vatandaşa daha çok hizmet etmek derdindeyiz. İnsanlar girdiği market, manav gibi her yerde zamlarla karşılaşıyorlar. Biz bu durumu tersine çevirip indirim yapmaya kara verdik. Dolara inat, herkese inat vatanımız için fiyatları yarı fiyatına indirdik. Elazığ’da belki ilk ben başlattım.  Elazığlı esnaflara seslenerek herkesin böyle bir şey yapmasını bekliyoruz. Ülkemiz için Şehitleri görüyoruz. Bu ülke için canını veren insanlara karşı böyle bir kampanya çok küçük ama biz de ülkeye destek vermek istiyoruz. Önceden saç sakal tıraşımız 60 TL idi. Yarı fiyatına çekerek 30 TL yaptık, yılsonuna kadar böyle devam edecek.  Bundan sonra dolar bu şekilde devam ederse bu şekil devam edeceğiz.  Dolar yükseldikçe biz indireceğiz. Hiç fark etmez ücretsiz de çalışırım. Çocuklarıma iki parça ekmek götürsem yeter ama fırsatçılığa kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Ülkemiz için her daim canımızı kanımızı vermeye hazırız” dedi.

DEMİR: BU DURUMU FIRSATA ÇEVİRMEYİP BİLHASSA İNDİRİM YAPARAKTAN BÖYLE GÜZEL BİR KAMPANYA YAPTI

Bu kampanyaların başka esnafların da yapması gerektiğini belirten Ersin Demir, “Adem kademsimizin yılardır müşterisiyim. Bundan öncede bunun gibi kampanyalara şahit olmuştuk. Sağ olsun piyasadaki diğer kişiler gibi bu durumu suistimal etmeyip bilhassa destek olan kişilerdendir. Mutlaka ülkenin darboğazdan geçtiği dönemler olacaktır. Doların yükseldiği zamanalar var. Sağ olsun kardeşimiz bu durumu fırsata çevirmeyip bilhassa indirim yaparaktan böyle güzel bir kampanya yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz. Büyük küçük demeden her esnafımız damla misali katkıda bulunduğu taktirde mutlaka etkisi olacaktır. Bunu az öncede ifade etiğim gibi tam tersine değil de bu şekilde yaptığımız vakit damlaya damlaya göl olur misali dolara da faydası olacaktır, enflasyona da faydası olacaktır” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rüzgar
rüzgar - 2 yıl Önce

1. si 30 tl bence zaten normal bir fiyat
2.si reklam amaçlı bir hareket
3. sü de sürümden kazanamaz isen ( bu reklam tutmaz müşterin artmaz ise) doğal gaz faturanı bile ödeyemezsin.
4. sü de rüzgara karşı tüküren sadece suratına tükürmüş olur kimse tükürüğü ile rüzgarı durduramaz tek başına

gakkoşa cevap
gakkoşa cevap @rüzgar - 2 yıl Önce

demek istediğim ekonomiyi yönetenler ve ülkenin ekonomik gidişatı iyi olmaz ise kur bu şekilde devam eder ise istediğini yapsın , denizde damla ,deryada kıldır . sadece kendisini batırabilir bu yöntem ile .. ama arkadaş dolar yırtan kola döken saflardan değil şark kurnazı yalandan uyanık mağazalar gibi fiyatı önce iki katına çıkarıp sonra şok şok yüzde 50 indirim. diyor. şark kurnazı yani.. uyanık adamı severim.. ama elazığın büyük kısmı inanıyor böyle şeylere ben inanan isanlara yönelik yazdım.

gakgoş
gakgoş @rüzgar - 2 yıl Önce

ama burda kendinle çelişiyorsun! hem diorsunki 30 tl normal fiyat hem de müşteri artmazsa faturanı ödeyemezsin diyorsun.

aeuei
aeuei - 2 yıl Önce

ben zaten 30 liraya traş oluyorum her yerde.

Umudumuz Şaban
Umudumuz Şaban @aeuei - 2 yıl Önce

Jiletli tarak alarak evde kendi saçınızı kesebilirsiniz. Çok basit. Taradıkça saçınızı kesiyorsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=nFsxyCob_gk

Yoook artık
Yoook artık - 2 yıl Önce

La zaten her yerde 30 lira bu ne yalandır

Metin
Metin @Yoook artık - 2 yıl Önce

Zaten 30 TL diyenler, zaten 20 TL. Hemde çarşıda. İsim vermeden...

Xy
Xy - 2 yıl Önce

zamanında bindirmiş şimdi indiriyor:)zaten 25 30 tl

ASDFGH
ASDFGH - 2 yıl Önce

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.

Zaza
Zaza - 2 yıl Önce

Saç sakal zaten 25 kağıt

Zaza
Zaza - 2 yıl Önce

Saç sakal zaten 25 kağıt

Bu haber mi şimdi
Bu haber mi şimdi - 2 yıl Önce

Zaten her yerde 30-35 TL kaldırım bu haberi


SIRADAKİ HABER

banner137