Engelli Çocuklara Drama Eğitimi Veriliyor

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı öğrencileri, rehberlik öğretmenleri ile birlikte drama eğitimi alarak, sosyal aktivite ve becerilerini geliştiriyorlar.

Engelli Çocuklara Drama Eğitimi Veriliyor

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı öğrencileri rehber öğretmenleri eşliğinde drama çalışmasına başladı.

FARKLI PROJELER İLE GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ”

ZİÇEV rehberlik öğretmeni Kürşat Hakan, “Altı haftadır öğrencilerim ile birlikte drama çalışması yapıyoruz. 10 haftalık çalışmak. Drama kulübü olarak yapıyoruz. 10. Haftada artık sergi haftası olarak velilerimize neler yaptığımız konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Dırama’yı açma sebebimiz öğrencilerin empati becerilerine katkı sağlamak. Aynı zamanda sosyalleşmelerine katkı sağlamak. Yaşamlarında ki sıkıntılarına çözümler bulmak karşılaşa bilecek problemler ile baş etme amacı ile ilgili onlara böyle bir program hazırladık. İlk haftalarda nasıl olacağı konusunda düşünceler kafamızdan geçiyordur. Şuan çok iyi ilerledik. 7. Haftamıza geçiyoruz artık. Önümüzde daha farklı projeler ile geleceğimizi düşünüyoruz”dedi.

ZİÇEV öğrencileri bugün öğretmenlerinin neler öğrettiklerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2018, 18:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137