Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde Şehit Musa Yılmaz İlkokulu ile Memur Sen Engelliler komisyonu ve Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte düzenlenen “ Engelli Kardeşime Yazıyorum” mektup yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ’IMIZA BİR MARKA HALİNE GETİRMEK BİRİNCİ HEDEFİMİZ

Şehit Musa Yılmaz İlkokulu Müdürü Mustafa Demirbağ, “Bu yıl sadece ilkokullarımız için bunu başlattık. Çünkü bizlr eğitimciyiz, Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz ve bunu da tabandan alalım istedik. Bu yıl sadece ilk okullar, önümüzdeki yıllar ortaokullarımızı da dahil edelim dedik. Daha sonraki yıllarda lise ve daha sonra da Fırat Üniversitesi ile iş birliğine geçerek bu kapsamı genişletip bu projeyi uzun yıllar boyunca Elazığ’ımıza bir marka haline getirmek birinci hedefimiz” ifadelerini kullandı.

KIRÇIL: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Memur Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Engin Kırçıl, “Engelliler Haftası’na denk gelmesi daha güzel oldu aslında. Biz her ne kadar engellilerimizin haftası bittikten sonra onları unutsak bile onlara her türlü her noktada dokunacağımızı buradan söylemek istiyorum. Tabi bu tür etkinliklerin ilimiz genelinde yaygınlaşması için elimizden geldiğince mücadelemizi sürdüreceğimizi buradan söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin hazırladığı gösteriler yer aldı.

Ödül töreninde öğrencilerin engelli kardeşlerine yazdığı ve dereye giren mektuplarda okundu.

Program sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

HABER: SITKI TAŞEL