Sivrice ilçesinde  bulunan ve ruhsal bireylerin bulunduğu Hazarbaba Bakım ve  Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen Doğum günü  etkinliğinde Kaya  Karakaya Güzel  Sanatlar ve Spor Lisesi ögrenci korosunun konseri ile gönüllerince eğlenip  doğum günü pastasını kestiler.



Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde sosyal yasama aktif katılma amacıyla  kurulan ve bakım merkezinde kalan sakinlerinden oluşan folklor ekibi tarafından oynanan Çayda Çıra oyunu davetlilerce büyük beğeni  topladı.



Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç yapmış olduğu açıklamada, " Engelli kardeşlerim ile  bu tür etkinlerle bir araya gelmek ve onların yaptığı  güzel  isleri görmek bizleri mutlu etmektedir. Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde ve bağlı umut evlerimizde 124 engellimiz yatılı bakım hizmeti almaktadırlar. Kuruluşumuz da çeşitli kurslar ve aktiviteler sayesinde misafirlerimiz hayata aktif katılmaları sayesinde rehabilitasyon süreçleri  üzerinde  olumlu sonuçları mevcuttur.
Bu gün bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk, Sivrici İlçe  Milli Müdürü Özdal Akdemir, Karakaya Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müdürü Levent Sancar ve Karaya Kaya Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğrenci Korosuna teşekkür ederim “dedi.



Yapılan  etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Milli Eğitim Müdür İl Müdürü Feyzi Gültürk, Sivrice İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir, Karakaya Güzel Sanatlar ve SporLisesi müdürü Levent Sancar ve Karaya Kaya Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Ögrencileri Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri, sakinleri ve personeli katıldı.