Ensar Vakfı Elazığ Teşkilatından Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı İl Teşkilatı Kanal Fırat televizyonunu ziyaret etti. Vakfın İl Başkanı Alaattin Meydanoğlu, “Ensar vakfı olarak 168 şubede faaliyet gösterten güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak sizleri tebrik ediyoruz” dedi. Ayrıca İl Başkanı Meydanoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a dik duruşu nedeniyle Kuran’ın ilk harfi Elif’in olduğu bir tablo hediye etti.

Ensar Vakfı Elazığ Teşkilatından Anlamlı Ziyaret

Ensar Vakfı Elazığ İl Yönetimi Medya gurubumuzu ziyaret etti.

Ensar Vakfı İl Başkanı Alaattin Meydanoğlu; İl Sekreteri Fuat Erkuş, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Erden, Kadın Komisyonu Başkanı Hidayet Gezi ve Genç Ensar Üyesi Hatice Çiftçi ile birlikte Kanal Fırat, Kanal E ve www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesini ziyaret ederek hizmet binasını gezdiler.

“SİZLERİ TEBRİK EDİYORUZ”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İl Başkanı Alaattin Meydanoğlu, “muazzam bir mekan olmuş” diyerek “Gördüğümüz tablo şu. Hani hizmet mekân ile başlar. Bunun altını her fırsatta çiziyorum. Muazzam bir mekân ferah nezih temiz renkler çok uyumlu. Arkadaşlarınız arasında uyum kombinasyon çalışma teknikleri çok güzel. Kanal Fırat’ın ve ailesinin doğu ve güneydoğuya açılan bir pencere olduğunu kesinlik ile buradan vurgulamak isterim. Bizler gördüğümüz tablo karşısın da Elazığ’a yakışır bir kanal olduğunu belirledik. Bir STK olarak Ensar olarak 168 şubede Türkiye’de faaliyet gösteren bir STK olarak 1969’dan bugüne kadar derin kökleri olan bir STK olarak sizleri tebrik ediyoruz. Başarılarınız devamını diliyoruz” dedi.

“ANADOLU MEDYASININ YANINDAYIZ”

Geçtiğimiz gün Anadolu Yayıncılar Derneği “Kapanıyoruz” sloganıyla bir basın toplantısı düzenlemiş ve o toplantı da Anadolu Medyasının yaşadığı ekonomik sıkıntılar gündeme getirilmişti. Ensar Vakfı İl Başkanı Alaattin Meydanoğlu o konuya da değinerek, “Özelik ile son günlerde gündeme gelen özelik ile Anadolu medyasının yaşadığı birtakım sıkıntılar var. Tabi biliyorsunuz yaşadıkları yüksek girdilerden dolayı telif haklarının olması ve özelikle frekans değerlerinin ücretlerinin yüksek olması bu medya gruplarının ayakta kalmasını zorlaştırıyor. Ama oysa Doğu ve Güney Doğu bu kanallara bu televizyonlara ihtiyacı var. Geçen Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan da bahsetmişti. Şunu söylemişti. Biz artık cumhurbaşkanımızın ziyaretlerinde yer almak istiyoruz. Yani artık rekabet edebilir bir noktaya gelmek istiyoruz. Pastadan reklam pasatasından eşit pay almıyoruz ama ödemlerimizi eşit bu haksızlığında giderilmesini istiyoruz. Özet ile medya grubumuzun Anadolu medya grubunun yanındayız. Ensar vakfı olarak 160 şubede faaliyet gösterten güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak sizleri destekletiyoruz. Bizler o yapılan basın bildirisine destek veriyoruz. Işık doğudan yayılır. Güneş doğudan doğar. Güneş batıdan batar. Bizde güneş misali sizlerin doğmasını istiyoruz” dedi.

DİK DURUŞ HEDİYESİ

Ensar Vakfı İl Başkanı Alaattin Meydanoğlu dik duruşundan dolayı Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a dik duruşu temsil eden Arap alfabesinin başlangıcı olan Elif harfinin olduğu bir tablo hediye etti.

Başkan Meydanoğlu, Elif’in anlamını biliyorsunuz. Dik duruşu, mertliği teslim eder. Sizin de dürüst doğru ve ilkeli olmanız yayıncılıktan dolayı bizler sizlere elifi uygun gördük. Arap alfabesinin de başlangıcı. Sizlerde güzel bir başlangıç yapmışınız” dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ise “Ensar Vakfı il yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel çalışmalarınız var. Bizler Kanal Fırat, Kanal E televizyonları olarak her zaman Elazığ’a güzel faaliyetlerde bulunan herkesin yanındayız. Bundan sonrada güzel faaliyetler çalışmalar sürdükçe sizlerin yanındayız. Etkinlikleriniz hızlı şekilde duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

TEBRİKLER ZEKİ BEY BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137