Erbakan Vakfı, 29 Ekim’deki Toplantıya Herkesi Davet Etti

Erbakan Vakfı, “İkinci 40 yıl için Büyük Gençlik Buluşması” kapsamında 29 Ekim Pazar günü Ankara’da toplantı düzenleyecek. Erbakan Vakfı Elazığ Temsilcisi Mehmet Tan, toplantıya herkesi davet etti. Öte yandan Mehmet Tan, Ankara’da Elazığ tanıtım günlerinde Canlı yayınımıza katılan Fatih Erbakan’ın, yalan haberlere verilecek cevabı Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’a verdiğini söyledi.

Erbakan Vakfı, 29 Ekim’deki Toplantıya Herkesi Davet Etti

29 Ekim’de Erbakan Vakfı, “İkinci 40 yıl için büyük Gençlik Buluşması” düzenleyecek.

“29 EKİM MİLATTIR”

29 Ekimde Ankara’da düzenlenecek toplantı hakkında bilgi veren Erbakan Vakfı Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Tan, “Elazığ Erbakan Vakfı İl Temsilciliği olarak ‘Gençler Buluşuyor’ toplantısına sadece biz katılmayacağız. Elazığ’da milli görüşe gönül veren herkes bizde oradayız diyerek başvuru yaptılar. 4. Otobüsümüz doldu. Bir otobüs sadece bayanlara ait. Bu sayımız artarak devam ediyor. İlçelerden talep çok. Hafta sonuna kadar kaç otobüs olur bilmiyorum. 29 Ekim bir milattır. Çünkü bu bir görüş davasının müellifi projenin uygulanması rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızındır. Görevini yaptı, bayrağı yeni nesile bırakmak adıyla. 29 Ekim aynı zamanda milli görüş davasının lideri hocamızın doğum tarihi. Biz 29 Ekim’i bu yüzden önemsiyoruz. Yine Erbakan’la yine Erbakan’la diyoruz. Bu davaya gönül veren herkesi gönülden davet ediyoruz”diye konuştu.

“KAHRAMANCA BİR DURUŞ SERGİLEYEN KANAL FIRAT, KANAL E VE ELAZİGSONHABER.COM’U TEBRİK EDİYORUM”

Ankara’da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’ne gelen Fatih Erbakan’ın, Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’a katıldığı canlı yayına da değinen Erbakan Vakfı Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Tan, “Başkanımız yalan haberlere verilecek cevabı Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’da  verdi” diyerek “Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’a şükranlarımı sunuyorum. Toplum nezlinde bilgi kirliliği gibi bir unsur var. Bu bilgi kirliliği nezlinde ki haberleşmeyi Ankara’da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’nde Elazığ’ın Türkiye gündemine taşınma adına yapılan gayretli çalışmaların artısı vardır eksisi vardır o ayrı bir mevzu. Biz tebrik ediyoruz. Programda genel başkanımızda Elazığ Tanıtım Günleri’ni ziyaret etmişti. Medyanın görevi bilinci içerisinde hareket ederken sorumluluk nezlinden değil tamasmlılığa kabul görüp görmeme hususunda yorum yaparken değerlendirme yaparken, seyrederken veya birilerinden emir alarak haber yapma düşüncesi içerisindeyken o düşüncenin haricinde kahramanca bir duruş sergileyen özgür bir duruş sergileyen Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’u tebrik ediyorum. Çünkü bütün yalan haberlere verilecek cevabı verdi. Ben şahsım ve genel merkezim adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 19:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137