Erdem: Çalışan Gazeteciler Ödüllendirilecek

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel bir çalışma yaptıklarını ve Elazığ’da görev yapan televizyon, yerel gazete ve ajanslarda çalışan gazetecileri ödüllendirileceklerini söyledi.

Erdem: Çalışan Gazeteciler Ödüllendirilecek

FHGC Başkanı Semih Erdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Elazığ’da görev yapan televizyon, yerel gazete ve ajanslarda çalışan gazetecileri ödüllendirileceklerini açıklayan bir basın açıklaması yayımladı.

Yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti bir program düzenleyecek ve bu programda çalışan gazeteciler ödüllendirilecek.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN İSTİŞAREDE BULUNDUK”

Yönetim Kurulu ile belirli aralıklarla toplanıp çalışmalar yaptıklarını belirten FHGC Başkanı Semih Erdem,” Son yaptığımız yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarımızla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için istişarede bulunduk” dedi.

“HABER PEŞİNDE KOŞAN ARKADAŞLARIMIZI ÖDÜLLENDİRECEĞİZ”

Toplantının içeriğine yönelik bazı bilgileri de paylaşan Başkan Erdem, “Yaptığımız istişarede çalışan gazeteciler gününde gerçekten alın teri ile haber peşinde koşturup mesleğini yürüten arkadaşlarımızın ödüllendirilmesi kararını verdik. Şimdiden hazırlıklarına başladığımız etkinliğimiz de ödüllendireceğimiz arkadaşlarımızın üyemiz olup olmamasını dikkate almayacağız. Biz bu önemli mesleği gerçekten sahada yerine getirip getirmediğine bakacağız” dedi.

“CEMİYETİN DAHA AKTİF OLMASI İÇİN ÇALIŞMALARIN ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Erdem, “Kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz ayrımı yapmadan çalışan gazetecilerin her zaman haklarını korumak için hazır olduklarını da belirterek, köklü bir geçmişe sahip olan cemiyetin daha aktif olması için çalışmaların aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137