21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem kutlama mesajı yayımladı.

“TÜM MESLEKTAŞLARIMIN DA BU ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Başkan Erdem, “Öncelikle böylesi kutsal bir mesleği icra ederken görev şehidi olmuş tüm meslektaşlarımı rahmetle, saygıyla ve özlemle anıyorum. Mesleğe gönül veren ve bu mesleği layığı ile icra eden tüm meslektaşlarımın da bu özel gününü kutluyorum. Ayrıca sınır ötesinde canını hiçe sayarak görev yapan meslektaşlarına da güzel dileklerimi iletiyorum.

“HER ZAMAN GÜZEL VE SEVİNDİRİCİ HABERLERE İMZA ATMANIZI TEMENNİ EDİYORUM”

Basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirirken zor şartlarda çalıştığına dikkat çeken Başkan Erdem, “Gazetecilerimiz dünyanın en önemli ve bir o kadar da kutsal bir mesleğini icra etmektedirler. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek sarf eden; fedakarca çalışarak kamuoyunu bilgilendiren gazetecilerimizin her zaman güzel ve sevindirici haberlere imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN MESLEKTAŞLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN!”

Başkan Erdem, “Geçmişte olduğu gibi bugünde canlarını hiçe sayarak, ülkemizin güvenliği noktasında kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına sevdiklerinden uzakta çalışan ve bu mesleğin kutsallığına gölge düşürmeden kaliteli işler ortaya çıkararak, kamuoyunun doğru bilgilendirmesine vesile olan Barış Pınarı Harekâtını takip eden meslektaşlarımıza da zorlu görevlerinde başarılar diliyorum. Ümit ediyorum Mehmetçiklerimiz de, meslektaşlarımız da sağ salim sevdiklerine kavuşurlar. Özveri ile çalışan bütün meslektaşlarımın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum” diye konuştu.