Şubat ayında olağan genel kurulunu yapan ve İbrahim Hacıoğulları’nın başkanlığa seçildiği Ziraat Odası’nda Ağustos ayı içerisinde yeniden değişikliğe gidilmişti.

Ziraat Odası’nın aldığı olağanüstü kararla Başkanlığa Ahmet Erdem getirilmişti.

ERDEM: YÖNETİM KENDİ KENDİNE FESİH KARARI ALDI

Ziraat Odası Elazığ Şube başkanı Ahmet Erdem, “Bizim genel kurulumuz Şubat ayında yapıldı. Bizim giden başkanımız İbrahim Hacoğulları beyefendi kazanmıştı. Takriben Şubat’tan 17 Ağustos’a kadar görevine devam etti. Kendi görevleri esasında yönetiminde bir zafiyet oluştu. Zafiyet neticesinde yönetim kendi kendine fesih kararı aldı” diye konuştu.

ERDEM: HİZMETTE SÜREKLİ REKABET OLUR

Yaşanan değişikliğin ardından başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Erdem ilk kez kameralar karşısına geçti ve yaşanan süreçle ilgili bilgiler vererek, “24 Ağustos 2019 Cumartesi günü seçim kurulunun bir kararı ile tekrar seçime gidildi. Ben ve İbrahim Bey ile birlikte 2 listede gidildi.  Seçimde Ahmet Erdem’in listesi kazandı. İbrahim Hacıoğlulları odamıza büyük hizmetler verdi. Kendilerini bu konuda kutluyorum. Bu inkar edilemez.  Biz bu odaya elimizden gelen bütün gayret ile yönetimiz ile birlikte daha iyi hizmetler yapmaya bu çıtayı yükseltmeye çalışacağız. Biz köylülerimizin, çiftçilerimizin yanındayız. Bütün ekipmanlarımızla çiftçilerimizin yanında olacağız. Hizmette sürekli rekabet olur. Biz bu hizmeti çok güzel yapmaya çalışacağız” dedi.