Erdoğan’dan Kur’an-ı Kerim Tartışmalarıyla İlgili Açıklama

ELSAD Başkanı Avukat Murat Erdoğan açıklama yaparak Fransa’daki Kur’an-ı Kerim tartışmaları ile ilgili tepkisini ifade etti.

Erdoğan’dan Kur’an-ı Kerim Tartışmalarıyla İlgili Açıklama

ELSAD Başkanı Avukat Murat Erdoğan, Fransa’daki Kur’an-ı Kerim tartışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

“KUR’AN-I KERİM’İN BİR HARFİ DAHİ DEĞİŞTİRİLEMEZ”

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Hiç kimseye dinimize ve kitabımıza hakaret ettirmeyiz. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bir harfi dahi değiştirilemez. Kimsenin de buna gücü yetmez. Fransa’da yaşlı bir Yahudi kadının öldürülmesi üzerine ortaya çıkan olaylar Yüce Kitabımız Kuranı-ı Kerime iftira ve hakarete varan bir kampanyaya dönüştürülmüştür” dedi.

“YAHUDİ VE HRİSTİYANLARIN HER TÜRLÜ ZULÜMDEN KAÇIP SIĞINDIĞI YER İSLAM TOPLUMU OLMUŞTUR”

“Kur’an-ı Kerîm’e göre her insanın insan hayatı değerlidir, hatta bir insanın haksız yere öldürülmesi bütün insanların öldürülmesi ile eş tutulmuştur. Ayrıca; tarih şahittir ki Yahudi ve Hristiyanların her türlü zulüm ve soykırımdan kaçıp sığındığı yer biz, dolayısıyla İslam toplumu olmuştur” diyen Başkan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Tarih boyunca büyük soykırımlar hep emperyalist batılılar tarafından işlenmiştir. Daha dün Bosna’da bugün Filistin’de nerdeyse canlı yayında eşsiz zulümlere tanık olmaktayız. Özelliklede Siyonist Yahudi devleti İsrail maalesef Hristiyan batı dünyasının kendisine uyguladığı soykırım tekniklerini Müslümanlar üzerinde uygulamaktadır.

“ÇEKİN O PİS VE KANLI ELLERİNİZİ TERTEMİZ KUR’AN’IMIZDAN”

Eğer değiştirilmesi gereken bir kitap varsa o da Muharref Tevrat ve İncil’dir. Özellikle Tevrat’taki katliam emirleri bugün ki terörist İsrail devletinin mayasını oluşturmaktadır. Dolayısıyla Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in "İnsanlık rehberi Kur’an’dan insan karşıtı bağnazlık ve şiddet çıkaran DEAŞ neyse, bu 300 Fransız da aynı" sözlerine ELSAD olarak yürekten katılıyoruz ve diyoruz ki, çekin o pis ve kanlı ellerinizi tertemiz Kur’an’ımızdan.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137