Satış ve Pazarlama işi yapan Hakan Gökhan Erkal, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Oda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

ERKAL: SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Hakan Gökhan Erkal, “Bugün burada toplanmamızın nedeni 2022 yılı içerisinde yapılacak olan Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası başkanlık seçimleri için adaylığımı açıklamaktır. Tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize ilan ediyoruz. Bizler çıkmış olduğumuz bu yolun kolay olmayacağını, bizleri ne türlü sorunların beklediğini, esnafımızın oda yönetiminden ne istediğini bilerek farkında olarak bu yola çıkmış bulunuyoruz. Öncelikle Rabbim nasip eder, sonra siz değerli esnafımız bizleri bu göreve layık görecek olursanız sizlerin vermiş olduğu bu yetkinin omuzlarında yüklediği yükü ve sorumluluğu hep hissedeceğiz ve ona göre davranacağız. Bu odayı esnafımızla el ele vererek sürekli esnafımızla istişare halinde olarak sorunları çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

ERKAL: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE DAHA HIZLI BİR ODA YÖNETİMİ OLUŞTURMAK NİYETİNDEYİZ

Aday Erkal, “Sorunların çözüme kavuşması için karar verirken benlik duygusunu bencilliği ve en iyi ben bilirim anlayışını bir kenara bırakarak hep birlikte esnafımızla fikir alışverişinde bulunarak sorunlara çözüm arayacağız. Ben kendim yaklaşık 20 yıldır meslek olarak icra ettiğim satış ve pazarlama alanında ayrıca 2019 yılı içerisinde faaliyete başladığım ticarethanesinde kazanmış olduğum tecrübe ve deneyim sayesinde esnafımızın sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve oda yönetiminden neler beklediğini yakından takip ediyor, bende sizler gibi aynı sorunları yşaıyorum. Bundan dolayı Elazığ esnafı olarak yaşadığımız bu sorunların ortadan kalkması için daha şeffaf, daha adil ve sorunların çözümünde daha hızlı bir oda yönetimi oluşturmak niyetindeyiz” şeklinde konuştu.

ERKAL: KADERİNE TERK EDİLMİŞTİR

Hakan Erkal, “Şu anda görevde olan mevcut oda yönetiminin esnafımızın sorunlarına çözüm bulmakta aciz ve çaresiz kaldığını görüyoruz. Oda yönetimi kalıcı ve kesin çözümler bulmak yerine pansuman tedbirler alarak günü kurtarmak için çabalamaktadır. Mevcut yönetim her geçen gün kan kaybı yaşadığı gibi maalesef esnafımıza da kan kaybettirmektedir. Yıllardır yapılan oda başkanlığı seçiminde mevcut oda yönetimi ve çalışanlarından başka hiçbir esnafımızın aday olmamasıdır. Her seçim döneminde sanki baba mirası gibi oda başkanlığına çıkan aynı simalar esnafımızdan oy talep ediyorlar. Geçmiş dönemlerde nadiren de olsa aday olan esnaflarımız ise haksız rekabet koşulları ve etik dışı bazı seçim faaliyetlerinden ötürü başarılı olamamıştır. İlimizde faaliyet gösteren yerel esnafımız ulusal market zincirleri ile mücadele etmeye çalışırken üstüne bir de depremin virüsün yaratmış olduğu bu kötü zamanlarda ne yazık ki oda yönetimi tarafından bu haklı mücadelesinde yalnız bırakılıp kaderine terk edilmiştir. Örnekleri çoğaltabileceğimiz bu tür sorunların hepsinde oda yönetimi etkisiz kalmaktadır” dedi.