CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol daha önce, Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki bir mezrada teröristlerin önceden yerleştirdiği tahmin edilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 çocuğu hayatını kaybeden Ekber ile Cevriye Güloğlu’nun taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Milletvekili Erol, bugün aile ile görüşerek, kendilerini istedikleri ilde yaşamaları için gerekli tüm maddi ve manevi desteği sunacaklarını belirterek, Güloğlu ailesine yeni bir yaşam koşulları oluşturacaklarını aktardı.

EROL: ÇOCUKLARINI KAYBEDEN AİLEYE YENİ YAŞAM KOŞULLARI OLUŞTURACAĞIZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ovacık İlçesi Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasında terör örgütü PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu ölen 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda'nın ailesini ziyaret etti. Taziye verip baba Ekber ve anne Cevriye Güloğlu görüşen Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başsağlığı dileklerini iletti.

Aile ile görüşen Erol, çocuklarını kaybeden aileye yeni yaşam koşulları oluşturacağız” diye kaydetti.

EROL: GİTTİKLERİ HER YERDE AİLEMİZİ SAHİPLENECEĞİZ

Güloğlu ailesine maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini belirten Milletvekili Erol, “ Anne ve Baba nereyi ve hangi ili istiyorlarsa, orada belediyede işe koyup onlara bir hayat kuracağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çok selamı var.  Bizler de onun bilgisi dahilinde geldik. Burada anılarını ve yaşadıkları durum çok ağır. O yüzden nereyi istiyorlarsa oraya gitmelerini sağlayacağız. Gittikleri her yerde ailemize sahip çıkacağız” dedi.