Erol Kara: Saldırının Niyetini ve Maksadını Biliyoruz

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ Temsilcisi Gazeteci Yazar Erol Kara, İstanbul da düzenlenen bombalı saldırının barış ve huzuru bozmak amacıyla yapıldığını söyledi.

Erol Kara: Saldırının Niyetini ve Maksadını Biliyoruz

Dünyanın en güvenilir şehirlerinden biri olan İstanbul’da düzenlenen bombalı saldırının seçime giderken yapılmasının çok manidar olduğuna işaret eden Erol Kara, seçimlere ağırlığını koymak için çaba gösteren bazı güçlerin mesajlarını gayet iyi anladıklarını söyledi.

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ Temsilcisi Gazeteci Yazar Erol Kara,” Saldırının sivilleri hedef alması örgütün ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Türkiye ye verilmek istenen mesaj, gayet açık olarak  görülürken, İsrail Jerusalem Post gazetesinin attığı başlık ile saldırının kim ve kimler tarafından yapıldığı açık açık görülmektedir. Mahzun vatandaşlarımıza saldırının niyeti ve maksadı belli iken birlik ve beraberliğimizi kimse elimizden alamayacaktır. Türkiye’nin terörle mücadelesinde ki azim ve kararlığı karşısında çaresizliğin oyununa bu aziz millet gelmeyecektir. Katran karası geçmişlerini unutup, nezaketten yoksun, üsluptan uzak ikiyüzlü başsağlıkları yayınlayan bazı egemen güçlere bizler asla teşekkür etmeyeceğiz. Aziz Milletimizin başı Sağ olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137