Erol: Siyasetin Şekillenmesinde Basın Önemli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim süreci boyunca Elazığ’da görev yapan basın mensuplarının yaptıkları yayınlarda tarafsız davrandıkları için teşekkür etti. Erol ayrıca şehrin sorunlarının çözümü noktasında iktidar partisi milletvekilleriyle bir araya geleceklerini de söyledi.

Erol: Siyasetin Şekillenmesinde Basın Önemli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, basın mensupları ile bir araya geldi.

Değerlendirmelerde bulunan Gürsel Erol,24 Haziran seçim süreci ve sonrasında Elazığ basınının siyasi partilere ve adaylara tarafsız yaklaşmasından dolayı teşekkür etti.

“BİZİ HER KONUDA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ”

Gürsel Erol, “Bir kentte siyasetin şekillenmesi için siyasetin daha nezih ortamda yapılabilmesi için, siyasetin halka dayalı yapılabilmesi için siyasetin hizmet endeksi yapılabilmesi için ve siyasette çatışmanın, kutuplaşmanın, ayrışmanın değil, hizmette rekabetin oluşabilmesi için o kentteki en dinamik düşler ve o kentin siyasetini yönlendirecek kişiler aslında o kentteki yerel basın mensupları. Çünkü olaylara, konulara daha vakıf, daha hakim. Bundan kaynaklı siyasetçilerin eksikleri, siyasetçilerin hataları, yanlışları veya siyasetçilerin ne yapması gerektiği konusunda onların görüşleri ve önerileri çok önemli. Ben Milletvekili seçildiğim günden beri özel sohbetlerimizde ve Elazığ’ımızın yerel televizyonlarını ve yerel gazetelerini ziyaretimizde de ifade ettim, burada ifade etmekten hiçbir sakınca bulmuyorum. Tabi ki bir siyasetçinin her konuda düşüncesi, bilgisi, birikimi olabilir. Ama bir siyasetçinin her konuda uzman olması mümkün değildir. Doğal olarak seçildikten sonra bizimde tespitlerimizde yanlışlıklar olabilir, görüşlerimizde yanlışlık olabilir, çalışma şeklimizde, hizmet etme anlayışımızda eksiklikler olabilir. Ama ben hep söylüyorum; bizi her konuda eleştirebilirsiniz. Biz her konuda bilgilendirebilirsiniz, bizi her konuda yönlendirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN ELAZIĞ’DAKİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK”

Elazığ’ın sorunlarının çözümü noktasında iktidar partisi milletvekilleriyle de bir araya geleceklerini kaydeden Erol, “Bu kentin sorunları ne onların tek başına bizim sorunumuzdur diyebileceği sorunlardır, nede bizim kendi başımıza bu sorunları biz çözebiliriz diyebileceğimiz bir anlayıştır. Bu sorunlar bu kentin sorunlarıysa, bu kenti temsilen seçilen 5 Milletvekili vardır, seçildiğimiz partilerin önemi yoktur. Önemli olan 5 Milletvekili birlikte hareket ederek Elazığ’daki sorunlarına çözüm bulmak, Elazığ parlamentoda Elazığ ulusal basında en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Konuşmasının ardından CHP  Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, basın mensuplarına günün anısına teşekkür belgesi verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ADAMSIN SAYIN VEKİLİM TEK KELİME İLE HELAL OLSUN SANA KRAL İNSAN BU MEMLEKETE SENİN GİBİ BİR KRAL VEKİL LAZIM.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137