Erol ve Şekerdağ, Coşkuyla Karşılandı

CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçimlerdeki Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte Ankara’dan Elazığ’a gelişinde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Vali Fahribey Caddesi’nde SKM açılışında konuşan Milletvekili Erol ve Şekerdağ, Elazığ’ın desteği ile hizmet edeceklerini söylediler.

Erol ve Şekerdağ, Coşkuyla Karşılandı

CHP ve İyi Parti’nin yapılacak yerel seçimlerde ittifakta uzlaşmasının ardından Ankara’ya giden Başkan adayı Ali Şekerdağ,Elazığ’a gelişinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkanı Ali Şekerdağ ile birlikte Elazığ’a gelen CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol,Elazığ havalimanında kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Havalimanından şehir merkezine konvoylar eşliğinde gelen  CHP Elazığ Milletvekili ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, vatandaşları selamlamayı da ihmal etmedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şelerdağ, Şehir turu attıktan sonra Vali Fahribey Caddesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldılar.

EROL: ELAZIĞ HALKI ARTIK BİR DEĞİŞİM İSTİYOR

Seçim koordinasyon merkezinde konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Sayın İttifak adayımız Ali Şekerdağ Bey ile Ankara’da bir araya geldik, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettik. Kendilerine de teşekkür dileklerimizi ilettik. Ben şuna inanıyorum; Elazığ halkı artık bir değişim istiyor. Elazığ halkı artık yeni siyasetçiler istiyor ve Elazığ halkı artık gerilim üzerine, karşıtlık üzerine yapılan bir siyaset istemiyor. Elazığ halkı hizmet istiyor. Biz de bir hizmet adayını ortak aday çıkardık. Çünkü bir belediye başkanının hayatında bir başarı hikayesinin bir yönetim planlamasının olması lazım. Ali Şekerdağ’ın adaylığı bizim için önemliydi. Çünkü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından, TED Koleji’nin kuruluşundan gelen bir hikayesi vardı. Sanıyorum Elazığ’ın değerlerine yeni değerler katarak Elazığ’ı daha da zenginleştirecek, güzelleştirecek, hizmetlerle bütün hemşerilerimizi mutlu edecek. Desteğinizi esirgemeyin, hep birlikte başaracağız ve Elazığ’da herkesin başkanını hep birlikte seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEKERDAĞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ

Yerel seçimlerin İttifak adayı olan Ali Şekerdağ da, “Yaklaşık 2 aylık bir süre içerisinde çok büyük bir mücadeleyle herkesi gezdik, dolaştık. İnşallah bundan sonra da sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak. Herkese bire bir uğrayıp kendimizi ifade etme anlamında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ben Elazığ’da neye talip olduysam, 7-8 kere seçime talip oldum. Elazığ hiçbir zaman bize güvenini esirgemedi, her zaman teveccüh etti ve bizi çok yüksek makamlara getirdi. Burada da ben Elazığ’ın bize o teveccühü, o güveni verip gerçekten ipi başarıyla göğüsleyeceğimizi 31 Mart akşamı inşallah onu ben şimdiden görüyorum. Elazığ halkına bu güzel karşılamadan dolayı kendilerine teşekkürlerimi, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Hoş geldiniz, iyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137