İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında bir otelde Selçuk Şamlıoğulları tarafından hazırlanan taş sanatı sergisinin açılışına katılan Başkan Adayı Şekerdağ’a, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba ile Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da eşlik etti.

EROL: TARİHİMİZDE DE ELAZIĞ’IN KÜLTÜRÜ, TARİHİ ÖNEMSENEN BİR KENTTİ

Sanatçıya destek vermek için sergide bulunduklarını ifade eden Milletvekili Erol, “Selçuk kardeşimizin taşlara hayat verdiği sergisindeyiz. Aslında Elazığ’ın için kültürün, sanatın ne kadar önemli olduğunun, güzel bir gününü yaşıyoruz. Çünkü Elazığlı sanatçılar hakikatten yaratıcı. Geçmişte de tarihimizde de Elazığ’ın kültürü, tarihi önemsenen bir kentti. Bugünde Selçuk kardeşimizin taşlara hayat vererek, taşlar üzerine çizdiği yağlı boya resimlerle farklı bir teknik üzerinde geliştirdiği sanatını kutluyoruz. İlk sergisi. Kendisine başarılar diliyorum. Bugün bizi ayrıca yalnız bırakmayan dostlarımız var, Malatya Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu, İYİ Parti ve CHP İttifak adayımız Sayın Ali Şekerdağ’da aramızda. Birlikte bu sergide Selçuk kardeşimize destek vermek için buradayız. Ben hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

AĞBABA: UMARIM HERKESE ÖRNEK OLUR

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Taşlarda yerli taş, Elazığ ve Munzur’un taşları. Bizde tebrik ediyoruz. Umarım Elazığ, hakikatten kültürüyle önemli bir şehrimiz. Umarın herkese örnek olur. Selçuk beyi tebrik ediyorum. Çok güzel bir sergi yapmış” diye kaydetti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Başkan Adayı Ali Şekerdağ öte yandan Yazıkonak beldesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. 

ŞEKERDAĞ: BİZİ MAHCUP EDECEK EN UFAK BİR İŞİN İÇİNDE OLACAKSAK ALLAH BİZE NASİP ETMESİN

Açılışta konuşan Başkan Adayı Şekerdağ, “Yöneten insanları iki kısma ayırıyorum. Bir politikacı bir de siyasetçi. Politikacı her seçimde gelip istedikleri bütün vaatleri veren ve verdikten sonra seçim bittikten sonra o verdiği vaatleri unutan, aradan beş yıl geçtikten sonra tekrar sahneye çıkıp tekrar aynı şeyleri vaat eden siyasetçi tipidir. Biz verdiğimiz sözlerin arkasında dururuz ve sizleri asla kandırmayız. Eğer biz makamla buluştuğumuzda bizi mahcup edecek en ufak bir işin içinde olacaksak Allah bize nasip etmesin” ifadelerini kullandı.

EROL: SİYASETTE FARKLILIKLARI GÜNDEME GETİRECEĞİZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise, “Ben Elazığ’da siyasete bir geleneğe oturtmaya çalışıyorum. Diyorum ki burada siyaset tek taraflı kutuplaşmasın. Ha 1 partiden 4 milletvekili var, ha 1 milletvekili var. İnanın hiçbir farkı yok. Ve diyorum ki keşke 24 Haziran’da Elazığ’dan İYİ Parti’den de, MHP’den de Saadet Partisi’nden de milletvekili seçilseydi. Niye? Çünkü ne kadar çok partiden Milletvekili seçilirse biz kendi aramızda halka hizmet etmek için o kadar hizmette rekabeti sağlardık ve milletvekilleri sizin aranıza girme ihtiyacı hissederdi. Mesela benim seçilmemden pişman mısınız? Mesela benim seçilmem Elazığ’da bir fark yarattı mı? şimdi diyorum ki yeni farkları yaratmak için Yazıkonak’ta Fikret Başkan’ı seçeceğiz, Elazığ’da Ali Şekerdağ’ı seçeceğiz ve siyasette farklılıkları gündeme getireceğiz” şekline konuştu.