Esin Kara, Maden ve Sivrice’de

Yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere Elazığ’a gelen MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Maden ve Sivrice ilçesinde seçmenleri ile buluştu.

Esin Kara, Maden ve Sivrice’de

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Maden İlçesinde partililer ve vatandaşlarla buluştu.

YAVUZ: BİZ KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Maden Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz,” “Biz kendimize güveniyoruz. Belediyenin imkanlarıyla da olsa, ki göreceksiniz ben projeleri açıkladığım zaman, belediyenin çok ciddi anlamda bir yük olmayacak. Rahatlıkla biz o kaynakları bulabileceğiz” dedi.

KARA: ELAZIĞ’IN ARKASINDAYIZ

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “O kadar güzel bir memleketteyiz ki. Bugün gelirken hayranlıkla izliyorum. Bir gönül kıyısında. Belki batıda olsa bu topraklar o kadar güzel değerlendirilir ve farklı şekilde geliştirilir. maalesef geliştirilmemişiz. Biraz yatırımlar eksik yapılmış. Hak ettiği yatırımları alması için biz Elazığ’ın arkasındayız. Arkasında olmaya devam edeceğiz. El-aziz yani rızkı bol olan şehirdir Elazığ. Allah nasip ederse bu rızkın bollaşması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Sivrice İlçesine Geçen MHP Konya Milletvekili Esin Kara, kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

GÜNDOĞAN: GÖL ELAZIĞ’IN HERŞEYİDİR

MHP Sivrice Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan, “Göl Elazığ’ın her şeyidir. Göl bölgenin her şeyidir. Ama bugün kullanılmaz durumdadır. Bunu özellikle her zaman konuştuğumda vurguluyorum. Çünkü bizim en büyük değerimizdir. Gölün kenarında yaklaşık 11 tane kampımız var. Bunların 5’i kullanılmıyor, kullanılanlarda çok yetersiz kullanılıyor. Biz göreve geldiğimiz zaman bunların hepsinin işletmeciliğine talibiz” dedi.

KARA: BU ÜLKEDE BEKA SORUNU VAR MI? YOK MU?

Sivilcelilere seslenen MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Ülkemiz ’in etrafındaki ülkeler birer, birer parçalanırken, Irak parçalanmışken, Libya parçalanmışken, Suriye parçalanmışken, Mısır parçalanmışken; Şimdi size soruyorum? Hedef ülke Türkiye iken, Türkiye’nin etrafına bir terör devleti kurma çabaları sürerken, Irağın kuzeyinde bir kuzey Kürt devleti kurmuşken, Suriye’de de bunu kurmayı planlarlarken, Bu ülkede Beka sorunu var mı? Yok mu?” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137