Esnaf Odası’ndan Keskin’e Plaket

Esnafın sesine kulak veren sorun ve taleplerini dinleyerek Kanal Fırat ekranlarına taşıyan program sunucusu Hüseyin Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği tarafından plakete layık görüldü.

Esnaf Odası’ndan Keskin’e Plaket

Her esnafın sesine kulak verdi, sorun ve taleplerini dinledi.

Tam 17 yıldır esnafların sevincini de hüznünü de ekranlara taşıdı.

Kanal Fırat ekranlarının sevilen programlarından biri olan “esnafın sesi” programını hazırlayıp sunan Hüseyin Keskin bu defa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın misafiriydi.

Yaptığı başarılı programlardan dolayı esnafın gönlünde taht kuran Keskin oda tarafından plakete layık görüldü.

ERDEM: BASIN OLMAZSA BİZLER SESİMİZİ DUYURAMAZDIK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Bugün gerçekten özel bir gün. Benim açımdan özellikle esnaf sanatkarlarımız ve odalarımız açısından. Hüseyin Keskin kardeşimiz basınımızın değerli dostlarından biri olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum ben. Uzun yıllardan beri bizim esnaflar birliğimizin basın danışmanlığını yaptı, şoförler odasının danışmanlığını yaptı, birkaç odanın basın danışmanlığını yaptı ve devam esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını, sık tınılarını dile getirmek için programlar yapıyoruz. Odalarımızın sorunlarını dile getirmek için program yapıyor. Bu da bizi sevindiriyor. Değerli kardeşim gerçek bir esnaf dortu. Basın gerçekten ilimizin eli, kolu, kulağı, gözü. Basın olmazsa bizler kesinlikle kendi çalışmalarımızı, sesimizi bir yere duyuramayız. Biz bundan dolayı da basına ciddi manada çok değer veriyoruz, çok kıymet veriyoruz. Çünkü basın Türkiye’de ikinci güç, üçüncü güç diyebilirim. Bu önemli, ben önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

KESKİN: BU ÖDÜL İÇİN DE SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Esnafın Sesi Program Yapımcısı Hüseyin Keskin ise, “Aldığım ödüllerin bence en kıymetlisi, en değerlisi. Sizler bana bu ödülü layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Esnaf kardeşlerimizin adına da sizlere teşekkür ediyorum. Ben yine “Esnafın Sesi” olarak sizlerin, tüm esnaflarımızın, iş adamlarımızın, sanayicilerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın gözü, kulağı, sesi olmaya devam edeceğim. Sizlerin isteklerini, sıkıntılarınızı devamlı gündeme taşıyacağım. Bu ödül için de sizlere çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
cansu
cansu - 5 yıl Önce

Odaların başkanlarına olan faydaları hariç vatandaşa veya esnafa bir tane faydasını söyleyecek kişi var mı?

Nihat
Nihat @cansu - 5 yıl Önce

Bu Başkanları o esnaflar seçmiyor mu?

SIRADAKİ HABER

banner137