Elazığ’da 14 - 31 Aralık tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenmesi planlanan ve kamuoyunda büyük tepki çeken fuar, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem” programında gündeme gelmişti.

Elazığ’da bir alışveriş merkezinde yapılması planlanan Yöresel Lezzetler Fuarı il yöneticilerinin girişimleri ile iptal edildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem, fuarın iptal edilmesinin üzerine il yöneticilerine teşekkür etti.

ERDEM: BÜTÜN YÖNETİCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem, “İlimizde Özel bir Alışveriş Merkezi tarafından yapılması planlanan Gıda ve Yöresel ürünler Fuarının Ülkemizde ve İlimizde Pandemi’den dolayı zor günler geçiren esnaflarımızı daha kötü duruma sokacağını İl Yöneticilerimizle görüşerek Esnaflarımızın zor günler yaşadığını bildirmemiz üzerine çağrımıza duyarsız Kalmayan Başta Sayın Valimiz Erkaya YIRIK bey’e Belediye Başkanımız Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI’na Ak Parti il Başkanı Sayın Şerafettin YILDIRIM bey’e Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Asilhan ARSLAN bey olmak üzere bütün yöneticilerimize Temsil etmekte olduğum kurum ve Esnaflarım adına çok teşekkür ediyorum.” diye kaydetti.