Esra Çiftçi, 22 yaşında… 13 yaşında apandisit şüphesi ile ameliyataalınan sonrasında ağrıları üzerine yapılan muayenede kadın hastalığıteşhisi konulan Esra….

Bugüne kadar çok sayıda ameliyat geçiren ve sonuç alamayan EsraÇiftçi, son bir umutla kendisine yapılacak rahim nakli ile hayatınıyaşamak istiyor.

ÇİFTÇİ: BURADAN CUMHURBAŞKANIMIZA, SAĞLIK BAKANIMIZA SESLENİYORUM BANA YARDIM EDİN

Esra Çiftçi, “2011 yılından bu yana sağlık problemi yapıyorum hiçbir zaman düzelmedim. 2011 yılında apandisten ameliyat oldum. Ve yanıt alamadım. 2011’den bu yana kadar ameliyat oldum. Belki 10, belki  12 defa ameliyat geçirdim. Son ameliyatımda çareyi bulacağız dediler. Ve bir garanti verdiler 10 Temmuz’da ameliyat oldum ve sol tüpümü kaybettim. Çok zor bir ameliyat geçirdim. Ve 2 ay sonra her şey daha kötüye gitti. Pandemi olduğundan dolayı ilaç kullandım. 3 gün önce gittiğimizde her şeyin boşa gittiğini, ve tekrar 3 aşamalı ameliyat olacağımı söylediler. Ve başka doktora gittim. Kesin çözüm olarak rahim nakli yapılacağını söyledi. Ve doğuştan gelen bir hastalık ve buradan Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza sesleniyorum” dedi.

ÇİFTÇİ:  HAYIR SEVER VATANDAŞLARDAN YARDIM TALEP EDİYORUZ

Baba Bülent Çiftçi, “2011 yılından beri bu mücadeleyi veriyoruz. Şu ana kadar 12-13 ameliyat geçirdi. Son ameliyatında sol tüpünü kaybetti. Doktorlar düzelecek dedi. Ama düzelmedi. Ve tekrar başa döndük. Kızımın psikolojisi bozuldu. Ankara’da bir ameliyat yapacaklar ve maliyet ücretini 70 bin TL olarak belirlediler. Maddi durumumuz iyi olmadığı için hayır sever vatandaşlardan yardım talep ediyoruz” diye konuştu.

Esray Çiftçi’ye Destek Olmak İsteyen Vatandaşlar;

 0-533 052 09 23 numaralı telefondan ulaşabilirler..

VİDEO: