ETSO Başkan Adayı Şekerdağ: Büyük Bir Vebalin Olduğu Bir Makama Talibiz

12 Kasım 2022 Cumartesi günü Koç İlköğretim Okulu’nda yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan İş İnsanı Ali Şekerdağ yaptığı açıklamada, “Elazığ iş dünyası yüksek feraset sahibidir. Ticaret Odası’nın hem temsilde hem de hizmet kalitesinde kesintiye uğramadan devamlılığından yana oy kullanacağına yürekten inanmaktayız” dedi.

ETSO Başkan Adayı Şekerdağ: Büyük Bir Vebalin Olduğu Bir Makama Talibiz

12 Kasım 2022 Cumartesi günü Koç İlköğretim Okulu’nda yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine hazırlanan Başkan Adayı Ali Şekerdağ, seçimlerle ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Şekerdağ, seçimlere çok kısa bir süre kala adaylığının netleştiğini, bu kısa dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için çok hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirterek, “Odamızın hali hazırdaki mevcut yönetim kadrolarının zaten büyük çoğunluğu hazırdı. İş dünyamızın kabul ettiği ve sektöründe önemli noktalarda bulunan arkadaşlarımızın destek ve takviyeleriyle tüm listelerdeki kadrolarımızı oluşturarak seçim çalışmalarına başladık. Bugüne kadar toplumun tüm kesimlerinden ve iş dünyamızdan çok ciddi bir ilgi ve destek görüyoruz. TV kanallarındaki canlı yayınlarda da ifade ettiğim gibi, iş dünyamız yanlış adamdan doğru, doğru adamdan yanlış iş çıkmayacağını bilecek yüksek bir ferasete sahiptir” dedi.

Şekerdağ, iş dünyasının istikrardan yana oy kullanacağını belirterek, “Üyelerimiz 12 Kasım tarihinde oyunu ‘Sarı Oy Pusulasına’ vererek hem temsilde hem de hizmet kalitesinde herhangi bir kesintiye mahal vermeden istikrardan yana oy kullanacaktır. Odamızda üçüncü hizmet dönemimizin başlamasına artık sayılı günler kalmıştır. İnşallah tüm üyelerimiz ve paydaşlarımızla hem iş dünyasına hem de ilimize en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Odaların neleri yapabileceğini ve neleri yapamayacağını çok iyi bildiklerini kaydeden Başkan Adayı Şekerdağ, “İçi boş, karşılığı olmayan, üyeyi aldatıcı, yanıltıcı projeler açıklamak iş dünyasına karşı yapılan en büyük hadsizliktir. İnsanlar ağzından çıkanı iyi hesap etmeli. Politikacı değiliz. İş dünyasına hizmet etmek için büyük bir vebalin olduğu bir makama talibiz. Elbette hizmet dönemi içerisinde ne yapılacağını iyi hesap etmek ve projelendirmek gerekir. Ama bunun bir usul ve yöntemi vardır. Bugün odalar TOBB Akreditasyon Sistemi içerisinde bağımsız denetim şirketleri tarafından yıllık olarak hizmet kalitesine göre sınıflandırılmaktadır. Odamız halen B sınıfında olup, A hedefiyle çok önemli bir noktaya gelmiştir. Bizim tek önceliğimiz bu hizmet döneminin ilk yılında odamızı A sınıfına taşıyıp burada kalıcı olmaktır” dedi.

Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası itibar bulma ve makam sahibi olma yeri değildir. Bu makam tam 138 yıldır hep itibarlı duruşu ile iş dünyasının ve şehrin gözbebeği olmuş bir kurumdur. Yüce Allah’ın izniyle odamızdaki tüm hizmet dönemlerimizde bize güvenenleri mahcup etmedik, yine mahcup etmeyeceğimizi tüm üyelerimizin bilmesini isterim. Odamızı emin ellerde sağlam temeller üzerinde geleceğe hep birlikte taşımaya devam edelim. Bu vesile ile; 12 Kasım 2022 Cumartesi günü Koç İlköğretim Okulu’nda yapılacak olan seçimlere mutlaka katılımın en üst düzeyde olmasını ve ‘Sarı Oy Pusulamızla’ desteklerini tüm üyelerimizden şehrimiz ve iş dünyamız adına talep ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137