ETSO Başkanı Arslan Kamuoyunu Uyardı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, yazılı açıklama yaparak toplanan yardım miktarının ihtiyaç duyulan bütçeye yaklaştığı izlenimi verilmesinin doğru olmadığını kaydederek, bu tür paylaşımların Elazığspor’a zarar verdiğini ifade etti.

ETSO Başkanı Arslan Kamuoyunu Uyardı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, yazılı bir açıklama yayınlayarak son günlerde sosyal medya üzerinden Elazığspor için toplanan yardım miktarının ihtiyaç duyulan bütçeye yaklaşıldığı izlenimi verilmesi yönünde yapılan paylaşımların Elazığspor’a zarar verdiğini bildirdi.

Elazığ TSO dışında yapılacak bilgilendirmelere itibar edilmemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “Elazığsporumuz’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtarılması için Elazığ Valiliğimiz öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına yurt geneli ve yurt dışından toplumun tüm kesimlerinin katılımının sağlanması doğrultusunda başlatmış olduğumuz çağrımız devam etmektedir. Ancak, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlarda toplanan yardım miktarı belirtilerek ihtiyaç duyulan bütçeye yaklaşıldığı izlenimi verilmektedir. Bu tür paylaşımların bizimle bir ilgisi olmadığını ve Elazığsporumuz’a zarar verdiğini önemle belirtir, Odamızın resmi yayın organı dışındaki bilgilere itibar edilmemesini tüm kamuoyunun bilgilerine önemle arz eder, art niyetli bu paylaşımların dikkate alınmadan, desteklerin devam ettirmesi dileklerimle, saygılar sunarım” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet demir
Mehmet demir - 5 yıl Önce

Asilhan başkan keşke sen belediye başkanı olaydın

SIRADAKİ HABER

banner137