Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Belediye tarafından düzenlenen üçüncü kitap fuarını gezdi.

Stantları tek tek gezen Başkan Arslan, yayın evi yetkilileri ve yazarlarla sohbet etti.

ARSLAN: KATILIMCILAR SON DERECE FUARA KATILDIKLARI İÇİN MEMNUNLAR

Fuarın herkese hitap ettiğini ifade eden Başkan Arslan, “Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkese hitap eden, kendi beğenisine uygun yayınları bulabileceği muazzam bir etkinlik. Ürün çeşitliliği de çok güzel. Firma çeşitliliği de çok güzel. Özellikle ziyaretçi kitlesi ve katılımcı kitlesi bizi son derece memnun ediyor. Bu tür etkinliklerin şehrimize çok ciddi katkısı olacaktır. Bunları da en iyi ortamlarda en iyi organizasyonlar halinde yürütmek, yönetmek biz yöneticilerin şehrimize olan boynunun borcudur. Burada gerçekten Mustafa Uyman Beyler ve Mustafa Batı Beyler çok güzel bir iş birliği ile çok güzel bir alan oluşturdular Şehir dışından olan katılımcılar da son derece fuara katıldıkları için memnunlar. Gerek ticari anlamda gerekse kitlelerle buluşma anlamında” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ARSLAN’DAN ASKIDA KİTAP KAMPANYASINA DESTEK

Başkan Arslan, fuar kapsamında kitap alamayanlar ve kütüphanesi olmayan okullar için düzenlenen askıda kitap kampanyasına da destek verdi.

ARSLAN: BU KİTAPLARIN OKUYUCULARLA BULUŞMASINI SAĞLIYORUZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Askıda kitap onlarda okusun diye kitap havuzunda toplanan kitaplar reyonundayız. Batı Kırtasiyenin değerli yöneticileri ve Goncalar Solmasın Derneğimizin değerli başkanı Hacı Hocamızın katkılarıyla birkaç yıldır devam eden bir proje var. Kitap alma noktasında kısıtlı imkanlardan dolayı zorluk yaşayan, özellikle kırsalda yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımız için burada bir kampanya yürütülüyor. Bu kampanya çok değerli. Onlara kitap oluşturma adına buradaki kitap havuzuna hayırseverler tarafından bağışta bulunuluyor. İstenilen kitaplar burada fuarımızdan satın alınıp buradaki kitap havuzuna katkıda bulunuyoruz ve bu kitapların okuyucularla buluşmasını sağlıyoruz. Ben böyle bir etkinliğe zemin hazırlayıp destek verdikleri için Hacı Ormanoğlu hocamıza ve değerli Batı Kırtasiyenin yöneticileri Mustafa beylere, Oğuzhan beylere sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL