ETSO e-ticaret portalına destekler devam ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ilin yöresel ürünleri başta olmak üzere birçok ürünün satışının yapılaması, yerli esnafa destek vermek amacıyla hizmete sunduğu e-ticaret portalına destekler devam ediyor.

ETSO e-ticaret portalına destekler devam ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Elazığ esnafına destek vermek amacıyla hizmete sunduğu www.elazigburada.com.tr adresine destekler devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul Elazığ Dernekler Federasyonu ile Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfının konuyla ilgili yaptığı açıklama ve çağrıya Ege Elazığ Dernekler Federasyonu da katıldı.

AK: ÜRÜNLER ŞEHİR DIŞINDAKİ HEMŞERİLERİMİZE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRILABİLMEKTEDİR

Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Nejat Ak, yaptığı yazılı açıklamada Elazığ esnafının yanında olduklarını ve başlatılan kampanyaya bütün hemşerilerin destek olmalarını isteyerek, “Ege Elâzığ Dernekler Federasyonu olarak, ETSO’nun bu kampanyasını takdirle karşıladığımızı, hemşerilerimizin, Elazığ’ın yöresel ürünleri de dahil olmak üzere birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri www.elazigburada.com.tr adresinden sipariş vermeleri durumunda, istedikleri ürünler şehir dışındaki hemşerilerimize güvenli bir şekilde ulaştırılabilmektedir” dedi.

ARSLAN: SATIŞLARININ ÖNEMLİ BİR KISMINI BURADAN YAPACAKLARDIR

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Oda bünyesinde tüm altyapıları kurularak hizmet vermeye başlamış olan e-Ticaret portalının Elazığ dışındaki STK’lar tarafında sahiplenilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Arslan değerlendirmesinde, “Elazığ ürünlerinin hem ülkemiz hem de dünya pazarlarına açılmasını temin etmek için tüm altyapılarını profesyonel bir bakış açısı ile kurduğumuz e-Ticaret portalımızın tanıtım ve organizasyonlarını deprem ve COVİD-19 nedeniyle geciktirdik. Ancak, bu sistemin Odamızda kurulmuş olması yaşanan deprem ve pandemi sürecinde ne kadar isabetli bir proje olduğunu da bir kez daha ortaya koymuş oldu. Bu proje emin adımlarla büyümeye devam edecek. Gerek Odamız üyeleri gerekse ilimizde ticaretin içerisinde yer alan iş insanları daha fazla ilgi göstererek satışlarının önemli bir kısmını buradan yapacaklardır. Bu sistem aynı zamanda ürünlerimizin markalaşması, Türkiye ve dünya standartlarına göre ambalajlanması gibi çok önemli eksikliklerimizin de ortadan kalkmasına öncülük edecektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 4 yıl Önce

helal olsun

Gakgo2323
Gakgo2323 - 4 yıl Önce

Fiyatlar çok pahalı uygun bir sey bulamadım

SIRADAKİ HABER

banner137