ETSO İftar Yemeğine Yüzlerce Vatandaş Katıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bölge Camii'nde iftar yemeği verildi.

ETSO İftar Yemeğine Yüzlerce Vatandaş Katıldı

Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından geleneksel olarak her Ramazan Ayında Bölge Camiinde vatandaşlarla yapılan iftar programına katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, bu güzel geleneğin tüm camilerde yaygınlaştırılması temennisinde bulundu.

"Ramazan Ayı Paylaşma ve Bir Olmadır"

Bölge Camiindeki iftar yemeğine Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahim Aytaç, Elazığ TSO Meclis Üyesi ve TOBB Üst Kurul Delegesi Kasım Çelik, Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aydın Şimşek ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Yardımcısı Abdurrahim Aytaç’ın duası ile başlayan ve yüzlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Ramazan ayının birlik beraberlik ve paylaşma adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Başkan Alan değerlendirmesinde, “ Bölge Camiinde geleneksel olarak yedi yıldan beri devam eden bu güzel geleneğin yaşatılması ve tüm camilerde örnek olarak uygulanması amacıyla Oda olarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Rabbim bizlere de bugün burada halkımızla birlikte olmayı nasip etti. Duyguların çok yoğun olarak yaşandığı bu iftar yemeğinden sonsuz bir lezzet aldık. Tüm vatandaşlarımızın ve iş dünyamızın bunu yaşamasını arzu ediyoruz. Kendisini uzun yıllardan beri tanıdığımız ve yaşam tarzı ile hep örnek olmuş bir kişi olan Sayın Başkan Aydın Şimşek’i bu güzel geleneği başlattığı ve devam ettirdiği için kutluyorum. Bu vesile ile, tüm vatandaşlarımızın bir kez daha Ramazan-ı Şeriflerini kutluyor, tüm ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz ediyorum” dedi.

"Camiler Kaynaşmanın Adresidir"

Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aydın Şimşek’te yaptığı açıklamada Başkan Alan’a destekleri için teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi amacımız burada Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna uygun olarak halkımızı bir araya getirmektir. Allah’ın evi olan camilerimizin toplum içerisinde kaynaşmanın adresi olması temennisiyle bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Bu kapıdan cami adabına uygun olarak toplumun tüm kesimlerine mensup insanlarımız giriyor. Birlikte iftarımızı yapıyoruz. Sayın Başkanımıza destekleri ve bugün bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Kendisi son derece yardım sever, insanların dertleriyle dertlenen aynı zamanda adil ve dürüst bir kişidir. Ben kendisini çok uzun yıllardan beri tanırım. Sayın Başkanın bu güzel özelliklerine şahidim. Rabbim inşallah Sayın Başkanımıza daha uzun yıllar güzel hizmetler vermeyi nasip etsin. Bugün iftar yemeğimizde camimiz doldu taştı. Birinci katımızda bayanlar üst katlarda erkek kardeşlerimiz, yaşlılarımız, öğrenciler, çocuklarımız her yaştan kardeşimizle bir arada olduk. Ramazan sonuna kadar devam edecek olan iftar yemeklerimize toplumumuzun tüm kesimlerini davet ediyorum. Bu düşüncelerle Sayın Başkanımıza destekleri için bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137