ETSO Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Kasım ayı ETSO meclis toplantısına başkanlık yapan Başkan Vekili Veli Aksu, esnafın sıkıntılarına değinerek, yaşanan sıkıntıların atlatılması için el birliği ile mücadele ettiklerini söyledi.

ETSO Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı olağan Meclis Toplantısı,  video konferans yöntemiyle yapıldı.

AKSU: YENİDEN İYİLEŞME VE PROJELERİN HAYATA GEÇİRME YILI OLACAKTIR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Vekili Veli Aksu, 2020 yılının çok büyük felaketlerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirterek, “2020 yılı başında planladığımız hedeflerimizin bir kısmını Oda olarak gerçekleştirmiş olmamıza rağmen bir kısmı deprem ve COVİD-19 nedeniyle maalesef yapılamadı. 2021 yılı bu anlamda inşallah bu sorunların ortadan kalkması ile birlikte yeniden iyileşme ve projelerin hayata geçirme yılı olacaktır” dedi.

AKSU: GELECEĞE DAHA GÜVENLE BAKMASINA NEDEN OLMUŞTUR

Depremden çıkan Elazığ’da esnafın sıkıntılar içerisinde olduğunu ifade eden Aksu, “Odamızın hem deprem sürecinde, hem de COVİD-19 sürecinde iş dünyasının tüm talep ve beklentileri ile şehrin yaralarının sarılması hususundaki girişim ve çalışmalarına tüm Meclis Üyelerimiz şahittir. Bu taleplerimizin bir kısmı gerçekleşmiş olmasına karşın, çok büyük mücadelelere rağmen bir kısmı ise gerçekleşmemiştir. Ancak mücadelemiz devam etmektedir.  Ülkemizde ekonomi yönetimiyle ilgili kısa süre önce yaşanan gelişmeler ve TOBB Ekonomi Şurasında Cumhurbaşkanımızın yaptığı değerlendirmeler iş dünyasının geleceğe daha güvenle bakmasına neden olmuştur” ifadelerini kullandı.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan tarafından Odanın son aylardaki çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirmeler, Genel Sekreter Mehmet Karabulut tarafından okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve serbest kürsü bölümünde Meclis Üyelerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137